«Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου» - Η απάντηση του Stan για το τροχαίο του Μονογυιού

Τον κατηγόρησαν ότι δεν ήταν όντως παρών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου» - Η απάντηση του Stan για το τροχαίο του Μονογυιού

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Stan θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ήταν παρών στο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού και μάλιστα βοήθησε στο να απεγκλωβιστεί εκείνος και η σύζυγός του.

Ο τραγουδιστής δέχθηκε σωρεία μηνυμάτων καθώς η Κατερίνα Μονογυιού σε δηλώσεις που έκανε μετά την κηδεία ευχαρίστησε όσους απεγκλώβισαν τον αδερφό της και τη σύζυγό του ωστόσο μέσα σε αυτούς δεν συμπεριέλαβε και τον Stan (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η ανάρτηση του Stan για τον Τζώρτζη Μονογυιό

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα Μέσα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα – όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτο μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως, χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων», έγραψε χαρακτηριστικά ο Stan στην ανάρτησή του.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Μονογυιού στην κηδεία του

Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν φίλοι και συγγενείς τον Τζώρτζη Μονογυιό το πρωί της Τρίτης (18/1), λίγες μέρες μετά το μοιραίο τροχαίο που είχε με το αμάξι του, αφήνοντας τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 ετών.

Τραγική φιγούρα ήταν φυσικά οι γονείς του, οι οποίοι είπαν το τελευταίο αντίο στον γιο τους. Ο πατέρας του μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής t-live σχολιάζοντγας απλά: «Είμαι διαλυμένος».

Και η αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και ευχαρίστησε τους δύο άνδρες που βοήθησαν τον αδερφό της και τη σύζυγό του να βγουν από το αυτοκίνητο τη μέρα του τραγικού τροχαίου.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού… Τον έβγαλαν… να κοιμάται. Αυτό. Δεν ήταν άλλος που βοήθησε. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.