Με φόρμες και αθλητικά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης στο κέντρο της Αθήνας - Η βόλτα με τον γιο τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φόρμες και αθλητικά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης στο κέντρο της Αθήνας - Η βόλτα με τον γιο τους

Μπορεί να έχουν ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό τους, αφού το επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο είναι εξαιρετικά φορτωμένο, αλλά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης βρίσκουν πάντα χρόνο για τον μικρό Δήμο.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Γιάννης Ευαγγελίου

«Κάνουμε δύο δύσκολες ζωές, αλλά τα βρίσκουμε», έχει πει στο παρελθόν η δημοσιογράφος, με τον φακό τού YOU να συναντά τους τρεις τους στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στον κήπο του Ζαππείου, σε μια σύντομη βόλτα μετά τις γιορτές, όταν και είχαν την ευκαιρία να χαρούν στιγμές οικογενειακής θαλπωρής μακριά από το άγχος της καθημερινότητας (δείτε εδώ πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα).

Σία Κοσιώνη Δήμος Μπακογιάννης

Μπορεί να τήρησαν κατά γράμμα τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό, με μάσκες σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τη στοργική μαμά και ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ από τις εκδηλώσεις αγάπης απέναντι στο αγγελούδι της, που έπαιζε ξέγνοιαστα και χοροπηδούσε κατά μήκος του πεζόδρομου. Η Σία Κοσιώνη έχει παραδεχτεί πόσο πολύ άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό του Δήμου, καθώς και πόσο ευτυχισμένη την έχει κάνει εκείνος με τη σειρά του.

Πέντε χρόνια μαζί ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη

Ήρθε στη ζωή της και την άλλαξε από την πρώτη στιγμή. Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ετοιμάζονται σε λίγους μήνες να γιορτάσουν πέντε χρόνια χρόνια γάμου, μέσα στα οποία έχουν αποκτήσει και τον γιο τους. Ο Δήμαρχος Αθηναίων παρατηρούσε με χαμόγελο τη σύζυγό του και τον γιο τους, ενώ έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο, και χάιδευε στοργικά τον δεύτερο - αφού πλέον έχει μεγαλώσει και τον ανεβάζει σπανιότερα στους ώμους του.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης Αθήνα

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 19/1 και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ