«Σπάει» τη σιωπή του ο Μ.Κ. για την Ιωάννα Τούνη - «Έχω διασυρθεί»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σάλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σπάει» τη σιωπή του ο Μ.Κ. για την Ιωάννα Τούνη - «Έχω διασυρθεί»

Με μία δήλωση που έκανε το πρωί της Τετάρτης (19/1) στο Πρωινό, ο Μ.Κ., ο άνδρας που κατηγορεί η Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή του ροζ βίντεο, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως έχει πίστη στη δικαιοσύνη και πως τον τελευταίο καιρό έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από όσα γράφονται για εκείνον.

Οι δηλώσεις του Μ.Κ. για την Ιωάννα Τούνη

«Τις τελευταίες ημέρες βλέπω το όνομά μου και το πρόσωπό μου να περιφέρονται ανενόχλητα σε σχόλια και δημοσιεύσεις διαφόρων ανθρώπων που δε με ξέρουν και δε γνωρίζω. Έχω διασυρθεί σαν όλοι οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν να είναι αληθείς εκ των προτέρων. Έχω κριθεί ήδη ένοχος από αυτούς για κάτι που δεν έχω διαπράξει και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν κι αυτοί που με κατηγορούν.

Νιώθω απογοήτευση και απέραντη λύπη. Εγώ όμως δε φοβάμαι, θα δώσω τον αγώνα μου νομικά όπως το επέλεξα από την αρχή και έχω πίστη στη δικαιοσύνη η οποία είμαι σίγουρος ότι θα αποδοθεί όσο κι αν αργεί. Είμαι συνάμα τυχερός που έχω τη στήριξη και την αγάπη της οικογένειάς μου και πολλών άλλων ανθρώπων καθώς η αληθινή ζωή είναι έξω από το Instagram», είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος.

«Θύμα είναι η κα Τούνη» - "Κόλαφος" ο Απόστολος Λύτρας στον αέρα του Πρωινού

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (18/1) ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και για την μήνυση που έχει κατατεθεί από τον Μ.Κ. και ξεκαθάρισε πως η εντολέας του δεν κρύβεται για το αυτόφωρο, μιας και είναι ξεκάθαρα το θύμα.

«Η κα Τούνη έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό κατά αγνώστων. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το άλλο άτομο του συγκεκριμένου ανθρώπου που τραβάει το βίντεο δεν μπορεί να το γνωρίζει η κα Τούνη. Κατ’ αρχήν ο άνθρωπος που έχει κατονομάσει η κα Τούνη της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του.

Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κα Τούνη αλλά το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το έσβησε. Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες. Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάνε, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες.

Όταν ανέβηκε σε σελίδα πορνό το βίντεο, η κα Τούνη δε μπορεί να ξέρει από ποιον ανέβηκε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί από ένα κινητό άσχετο, από ένα internet café, δε μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων.

Το ότι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η κα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου. Θύμα είναι η κα Τούνη, μη ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.