Δύσκολες ώρες για την Ζωή Κρονάκη

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Ζωή Κρονάκη

Λίγες μέρες μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού, ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε, το βράδυ της Τρίτης 18/01, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, αυτή την φορά με επιβαίνοντα την Ζωή Κρονάκη. Φυσικά, τα δυο ατυχήματα δεν μπορούν να συγκριθούν το ένα με το άλλο, καθώς στο πρώτο υπήρξε και ένα θύμα, όμως τονίζεται όλο και περισσότερο καθημερινά η ασφάλεια στους δρόμους και η προσοχή των οδηγών.

Η ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με το σπασμένο της αμάξι και έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Ζωής Κρονάκη μετά το τροχαίο που είχε

«Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να σου συμβεί το οτιδήποτε. Για μένα ήταν ένα δυνατό τρακαρισμα στην Εθνική Οδό. Ευτυχώς φορούσα ζώνη που σίγουρα με προστάτευσε . Να προσέχετε στους δρόμους και να φοράτε πάντα τη ζώνη σας!!!», έγραψε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά-δες».

Λίγα λόγια για την ραδιοφωνική παραγωγό

  • H Ζωή Κρονάκη είναι Θεσσαλονικιά, με πτυχίο νομικής και πολλά χρόνια εμπειρίας στη δημοσιογραφία και στο ραδιόφωνο.
  • Από τα 18 της έχει συνεργαστεί με τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • Τα τελευταία χρόνια σας κρατάει συντροφιά καθημερινά 14.00 με 18.00 στον Easy 97.2 που θεωρεί δεύτερη οικογένειά της.
  • Αλλά και τηλεοπτικά η Ζωή δούλεψε πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση παρουσιάζοντας κυρίως εκπομπές για το παιδί ενώ φέτος επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση απ’ όπου ξεκίνησε για να παρουσιάσει την δική της εκπομπή με τίτλο "Μαμά-δες".
  • Η θεματολογία της εκπομπής αφορά όπως καταλαβαίνετε σε όλα αυτά που εδώ και χρόνια πραγματεύεται στο site της all4mama.gr.
  • Ωστόσο, στον Easy 97.2 δεν μιλάει μόνο για μαμάδες, ούτε μόνο σε μαμάδες αλλά σε όλους τους ακροατές της που εδώ και χρόνια την ακολουθούν.