Ευχάριστες στιγμές για την οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ευχάριστες στιγμές για την οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά, τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αμαλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα. Μάλιστα, το ζευγάρι, φέτος, γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την δέκατη επέτειο του γάμου τους. Το μοντέλο έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή των παιδιών της και είναι μια αξιολάτρευτη μαμά.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, ως λάτρης των social media, αρκετές φορές μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι και σήμερα, με αφορμή την ονομαστική εορτή του μεγαλύτερου γιου της, Θανάση, ανέβασε δυο φωτογραφίες αγκαλιά με το παιδί της, για να του ευχηθεί δημόσια.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου με αφορμή την ονομαστική εορτή του γιου της

Η Ολυμπία Χοψονίδου με τον γιο της Θανάση.

Λίγα λόγια για την Ολυμπία Χοψονίδου

  • Η Ολυμπία Χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης.
  • Έχει τρία αδέλφια: τον Τάσο, τον Γιάννη και την Βαλέρια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας.
  • Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.
  • Τον Νοέμβριο του 1998, συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Γιανγκ - Μις Τουρισμός 1999, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στην τελική εξάδα.
  • Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.
  • Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.
  • Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος.
  • Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά.