Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα- «Πραγματικά με προσβάλει»

«Θέλω να αποχωρήσω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα- «Πραγματικά με προσβάλει»

Το πρωί της Τετάρτης 19/01 ο Γιάννης Πουλόπουλος βγήκε εκτός εαυτού μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με αποτέλεσμα να πει στην Κατερίνα Καινούργιου ότι θα αποχωρήσει από το πλατό.

Πιο συγκεκριμένα,, το Tweet της Αφροδίτης Λατινοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene.

Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα «έφτιαχναν τη φράντζα τους». Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη. #cancel_pantene». Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπούν εναντίον της λόγω των δημοσιεύσεων που κάνει.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Έτσι, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν δίστασε να ξεσπάσει on air λέγοντας στην Καινούργιου: «Θέλω να αποχωρήσω από τη συζήτηση αυτή γιατί πραγματικά με προσβάλει πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν θέλω να συμμετέχω, δεν συμφωνώ σε τίποτα με τη συγκεκριμένη κυρία.

Υπάρχει άνθρωπος που σκέφτεται από αυτό το διαφημιστικό, ευτυχώς που η χώρα μας δεν είναι έτσι γιατί θα είχε μπει η Τουρκία; Αλήθεια; Αλήθεια το 2022 επιστρέφουμε 30 χρόνια πίσω;».

Σκοτώθηκαν στο πλατό του Super Κατερίνα - «Ρε συντηρητικούρα του κ*ρατά»

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας (10/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν μπορούσε να δεχτεί αυτό που έβλεπε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον έβαλε για τα καλά στη θέση του, με πολύ έντονο ύφος.

«Ρε συντηρητικούρα του κε@@@τα εσύ μιλάς; Τι έκανε; Την αγκάλιασε και την φίλησε», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος με πολύ έντονο ύφος.