Συγκλονίζει ο Ηλίας Γκιώνης με την αποκάλυψή του - «Μου έσπασαν μπουκάλι στο πρόσωπο επειδή...»

«Παλεύω για να έχω μια καλύτερη ζωή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Ηλίας Γκιώνης με την αποκάλυψή του -  «Μου έσπασαν μπουκάλι στο πρόσωπο επειδή...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Γκιώνης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις καταγγελίες που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο το τελευταίο 24ωρο ενώ από την άλλη "άνοιξε" την καρδιά του και αφηγήθηκε τη δύσκολη ζωή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

Οι δηλώσεις του Ηλίας Γκιώνη

«Αγωνίζομαι κυρίως για μένα γιατί ως πολίτης αυτής της χώρας δεν περνάω καλά και παλεύω για να έχω μια καλύτερη ζωή. Η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ήταν αποφασισμένη, αλλά και φοβισμένη γιατί ο ίδιος είναι δημόσιο πρόσωπο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

Η μητέρα μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν πέντε ετών. Έφυγε για την Πολωνία. Από τότε μέχρι και σήμερα την έχω δει μόνο μία φορά μέσω ίντερνετ. Αν κρίνω από το πόσο κακοποιητικός ήταν ο πατέρας μου με εμάς, φαντάζομαι ότι και η μητέρα μου ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ως παιδί έχω δεχθεί άπειρη βία.

Ο πατέρας μου με χτυπούσε με ζώνη και έσπασε ένα τραπέζι σαλονιού πάνω μου. Η πορεία της εφηβείας μου ήταν άσχημη. Ο πατέρας μου έφτασε σε σημείο να με διώξει από το σπίτι. Είχα ενημερώσει το σχολείο, τη γειτονιά και τους γνωστούς για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα μου

Στα 16 μου κατάλαβα ότι είμαι ομοφυλόφιλος και τι δικαιώματα έχω ως πολίτης. Η βία που δέχτηκα στην επαρχία είναι λιγότερη από τη βία που δέχομαι στην Αθήνα.

Περπατούσα και μου έσπασαν ένα μπουκάλι στο πρόσωπο, απλά επειδή κατάλαβαν ότι είμαι γκέι. Όταν ήρθα στην Αθήνα ήμουν άστεγος. Ο Ζακ μου πρότεινε να μείνω σπίτι του, ήταν οικογένειά μου. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα χρήματα και για εφτά μέρες έπινα μόνο νερό».

«Κόλαφος» ο Ηλίας Γκιώνης κατά της Ιωάννας Τούνη - «Έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Γκιώνης ξέσπασε κατά της Ιωάννας Τούνη μετά από τη σειρά αναρτήσεων που έκανε η ίδια για το θέμα του ροζ βίντεο και για τον ίδιο τον Ηλία Γκιώνη (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

«Μη μου ξαναστείλετε παρακαλώ την άθλια Ιωάννα Τούνη που είναι το πιο μεγάλο Κλάουντ των ημερών. Έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε να πέσει φως και εκείνη θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το Αχίλλειον φτιάχνει τις στολές τους στο μαγαζί και όχι μόνο…

Μετά τις νέες εξελίξεις και έρευνες με τα ονόματα, τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της. Και όσοι έχετε έρθει σε αυτό το προφίλ για ντράμα και μόνο σας παρακαλώ να αποχωρήσετε. Δεν έχω κάποιον αυτοσκοπό εδώ μέσα και κάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ αφού μιλάει με νούμερα, ότι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον έβγαλα μόνο με 8.000 υπέροχα πλάσματα εδώ μέσα.

Εγώ αυτό το προφίλ το έχω χρόνια ολόκληρα και αν είναι να είμαι ήρεμος, να φύγουν όλοι και να μείνουν λίγα και καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ηλίας Γκιώνης.

Ηλίας Γκιώνης Ιωάννα Τούνη