MasterChef 6: Παίκτης αποκαλύπτει ότι «κόπηκε» επίτηδες

«Ήταν χαμένη υπόθεση...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Παίκτης αποκαλύπτει ότι «κόπηκε» επίτηδες

Στην παρέα του Breakfast@Star, βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης 19/01, ο Νίκος ο οποίος μαγείρεψε το γιγάντιο άψητο μπιφτέκι με τα τσιπς γλυκοπατάτας στο MasterChef - δείτε εδώ τι συνέβη στο χθεσινοβραδινό 18/01 επεισόδιο - , που τον άφησαν εκτός διαγωνισμού. Ο διαγωνιζόμενος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Η αποκάλυψη του Νίκου για την οντισιόν του στο MasterChef 6

Όπως αποκάλυψε στους παρουσιαστές της εκπομπής, ο Νίκος, η μητέρα του τον κάλεσε με βίντεο κλήση περίπου είκοσι φορές, με αποτέλεσμα να τον ανάγκασε να χάσει επίτηδες τη δοκιμασία γιατί δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο να ολοκληρώσει με επιτυχία την οντισιόν του και την προσπάθειά του.

Ο διαγωνιζόμενος ανέφερε ότι έτσι και αλλιώς ήταν χαμένη υπόθεση αφού έτσι και αλλιώς είναι ερασιτέχνης, και ήθελε απλώς να δοκιμάσει τις ικανότητές του.

Τι δηλώνει για το MasterChef, τις ερωτικές ταινίες αλλά και για την εργασία του ως πάτερ στην Καλιφόρνια o Διονύσης Πρώιος

Τόσα χρόνια μετά το MasterChef, o Διονύσης Πρώιος δεν έχει χάσει το φανατικό κοινό του. Για ακόμα μία χρονιά τα νούμερα του είναι αξιοζήλευτα.

Πολλοί είναι οι πρώην παίκτες του reality μαγειρικής που το βλέπουν και αναπολούν τις δικές τους στιγμές, ωστόσο ο Διονύσης Πρώιος, δεν ήταν από εκείνους που έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ο σεφ μιλάει για το επεισόδιο που είδε, για την απόφαση του να πάρει μέρος σε ταινία ερωτικού περιεχομένου αλλά και το γεγονός ότι ήταν δύο χρόνια παππάς.

«Πήγα να δω δυο επεισόδια του νέου MasterChef αλλά τσαντίστηκα! Δεν έχει τόσο χαβαλέ. Αυτό. Δηλαδή ήταν βαρετό. Μετά το MasterChef έκανα με τον κ. Σειρηνάκη τέσσερις εκπομπές με ερωτικό περιεχόμενο, όπου έκανα μαγειρική, τις οποίες τις είδα σαν πρόκληση. Μην ξεχνάς ότι φτάνω στα 60».

«Ήμουν πάτερ για δυο χρόνια στην Καλιφόρνια, παντρεύω και βαπτίζω ναι», (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).