Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου έξι μήνες μετά τον θάνατό του Τόλη Βοσκόπουλου

«Δεν είσαι εδώ, αλλά είσαι κάθε μέρα εδώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου έξι μήνες μετά τον θάνατό του Τόλη Βοσκόπουλου

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από την ζωή. Μάλιστα, το πρωί της Tετάρτης 19/01 τελέστηκε το μνημόσυνο για τους έξι μήνες από την απώλεια του όπου η Άντζελα Γκερέκου μαζί με την κόρη τους έδωσαν το παρών στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Μάλιστα, η Μαρία Βοσκοπούλου δεν άντεξε και "λύγισε" καθώς σπάραξε στο κλάμα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου

Έτσι, λίγο αργότερα η κόρη του σπουδαίου τραγουδιστή θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social όπου δημοσίευσε ένα κολλάζ με φωτογραφίες με τον πολυαγαπημένο της πατέρα όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Έξι μήνες που δεν είσαι εδώ, αλλά είσαι κάθε μέρα εδώ».

Ανάρτηση Βοσκοπούλου

Άστραψαν όλα τα φλας: Γκερέκου - Βοσκοπούλου στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο του Τόλη

Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου Τόλη Βοσκόπουλου. Μητέρα και κόρη βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη".

Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό η μια δίπλα στην άλλη, λίγο πριν εισέλθουν στην αίθουσα για να δουν για πρώτη φορά την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.

Η ηθοποιός της σειράς «Η γη της ελιάς» και Πρόεδρος του ΕΟΤ total black, με crop παντελόνι, γόβες και μαύρο top με λάμψεις, ενώ από πάνω φόρεσε μια γούνα. Όσο για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου ήταν και εκείνη στιλάτη και κομψή, φορώντας μια αποκαλυπτική μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ.

Γκερέκου και Βοσκοπούλου στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση