Συνελήφθη ο Κώστας Δόξας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνελήφθη ο Κώστας Δόξας

Συναγερμός επικράτησε στη Θεσσαλονίκη για τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (19/1) και βρίσκεται στο Α.Τ Λευκού Πύργου.

Ειδικότερα, συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, μέχρι και χθες δεν είχε καταβάλει το σύνολο της διατροφής, που κανονικά υποχρεούται να το κάνει τη 1η του μήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν βρεθεί ξανά στο δικαστήριο τον Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους.

"Θα έφευγα από το πρώτο χαστούκι" - Συγκλονίζουν τα λόγια Μαρίας Δεληθανάση για τη βία κατά των γυναικών

Με αφορμή την σημερινή (25/11) Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη βίας κατά των γυναικών, η Μαρία Δεληθανάση προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή Κώστα Δόξα, λίγο μετά την αναβολή την δίκης τους, αναφέρθηκε στην ψυχολογική και λεκτική βία.

– Τι έπαθες μανούλα;
– Έπεσα από τις σκάλες μωρό μου…

Μαχαιριά η ερώτηση. Μα η απάντηση μου ήταν εκείνη που με στοίχειωσε. Ψέματα σε σένα; Τι κάνω; Σου δείχνω πως να καλύπτεις το κακό; Να το ανέχεσαι; Ορκίστηκα στον εαυτό μου πως εκείνη ήταν η τελευταία φορά που αναγκαζόμουν να σου πω ψέματα. Ήξερα πως δεν μας άξιζε αυτό. Ήθελα να διεκδικήσω κάτι καλύτερο για εμάς. Όση παράταση και αν έδινα το κακό είχε πια νικήσει.

Απελπισία, μοναξιά και φόβος, για όσα ζούσα αλλά και για το άγνωστο που με περίμενε, το μετά. Η απόφαση να αλλάξεις ζωή δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Έπαιρνα χρόνο, προσπαθούσα να ερμηνεύσω, να δικαιολογήσω, να το κουκουλώσω και πάλευα μέσα μου με αξίες, στερεότυπα, συνήθειες, ανασφάλειες και «φυτεμένες» ενοχές. Ακόμα και το να προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά, είναι χρύσωμα στο χάπι σου. Άρνηση και απώθηση της σιχαμένης σου πραγματικότητας. Στάδιο της διαδικασίας ωρίμανσης.Έφτασα στα όρια μου, τα ξεπέρασα.

Η αλήθεια όμως είναι ανίκητη όπως και η συνειδητοποίηση της. Εκεί έρχεται η ΑΠΟΦΑΣΗ. Αν με ρωτάς τώρα τι θα έκανα; Θα έφευγα από το πρώτο χαστούκι. Δε θα το συγχωρούσα, όσες δικαιολογίες κι αν άκουγα. Ο χρόνος ωρίμανσης μπορεί να πάρει από δευτερόλεπτα μέχρι και χρόνια. Τα στάδια της διαδικασίας μέχρι τη σωστή ΑΠΟΦΑΣΗ πολλά. Για το λόγο αυτό η ερώτηση «γιατί τώρα» είναι άκαιρη και άτοπη σε κάθε περίπτωση.

Είναι δεδομένο πως όπου υπάρχει βία, αυτή θα επαναληφθεί και δεν ξέρεις πόση θα είναι η ένταση της την επόμενη φορά… Αυτό που δε φανταζόμουν ήταν το πόση δύναμη τελικά έκρυβα μέσα μου και πόσο πιο όμορφη είναι η ζωή που τότε φοβόμουν να ζήσω…!

Τίποτα άλλο μην περιμένεις να αλλάξει, εκτός από σένα και μέσα σου ξέρεις τι πρέπει να κάνεις: να διεκδικήσεις τη ζωή που είσαι προορισμένος να ζήσεις, αυτή που σου αξίζει και σου αναλογεί. Τίποτα λιγότερο! Δε θα σου χαριστεί, θα τη χτίσεις σιγά-σιγά γιατί μέσα σου έχεις όλες τις απαντήσεις και τα εφόδια να ξεκινήσεις από το μηδέν, όχι μια, πολλές φορές. Δυστυχώς η βλάβη που έχεις υποστεί από τη λεκτική και ψυχολογική βία δύσκολα αποδεικνύεται, όμως αν φτάσει στο σημείο να γίνει σωματική κράτα αποδείξεις: φωτογραφίες, νοσοκομείο, ιατροδικαστή και μήνυση. Να μην μπορεί να σε ξαναβγάλει «τρελή».