Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Παντελής Παντελίδης: Ξεκίνησε η δίκη για το δυστύχημα - Γιατί δεν θα παραστούν Αρναούτη και Κυριακού

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Μίνας

Παντελής Παντελίδης: Ξεκίνησε η δίκη για το δυστύχημα - Γιατί δεν θα παραστούν Αρναούτη και Κυριακού
News 20.01.2022 09:30
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη. Οι δικηγόροι της οικογένεια τους, της Μίνας Αρναούτη, αλλά και της Φρόσως Κυριακού έφτασαν στο δικαστήριο, με τον Ιωάννη Κωλέττη να κάνει δηλώσεις στις κάμερες και να αναφέρει πως οι δυο κοπέλες δεν θα παραστούν.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της κ. Αρναούτη (που έχει εξομολογηθεί πως η ζωή της έχει καταστραφεί) δήλωσε πως οι κοπέλες δεν θα δώσουν το παρών καθώς δεν χρειάζεται, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί από την οικογένεια του τραγουδιστή θα παρευρεθεί μόνο ο αδερφός του.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Αρναούτη για την υπόθεση του Παντελίδη

«Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το ατύχημα που έχει υποστεί, έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της εδώ και 5,5 χρόνια, δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά. Όλα αυτά θα εκδικαστούν στο αστικό δικαστήριο, και όλα αυτά συνοδεύονται από 3 μεγάλους φακέλους με 3.000 έγγραφα, τα οποία αποτυπώνουν την ιατρική κατάστασή της, εδώ και 5,5 χρόνια», και πρόσθεσε,

«Από την εμπειρία μου τα τελευταία 30 χρόνια, σε τέτοιους είδους υποθέσεις, οι αποζημιώσεις όλο και λιγοστεύουν. Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δε πρέπει να ζητάμε, αυτά που θεωρούμε ότι δικαιούται ένας άνθρωπος από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί».

Αυτά τα ποσά διεκδικούν Αρναούτη - Κυριακού στη δίκη για το τροχαίο του Παντελίδη

Με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Την Πέμπτη θα εκδικαστεί και η αγωγή της Φρόσως Κυριακού - δείτε τι κάνει σήμερα - , που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο. Αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα. «Ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα του δολοφόνου» υποστηρίζει στην αγωγή της.

Από την πλευρά της η οικογένεια Παντελίδη επιμένει μέχρι σήμερα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριακού.

Από την πλευρά της η ασφαλιστική εταιρεία έχει καταθέσει δυο αγωγές κατά της οικογένειας Παντελίδη, ζητώντας της το ποσό που ενδεχομένως θα κληθεί να καταβάλει στις δύο συνεπιβάτιδες, λόγω υπαιτιότητας του οδηγού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Υπόθεση Παντελίδη: Αρναούτη και Κυριάκου εκτός ορίων - Τι κατέθεσαν μετά την εμφάνιση του νέου μάρτυρα

«Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος» - Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη

Share