Κόλαφος η Σίσσυ Χρηστίδου - «Εγώ από δω μέσα δεν θέλω ούτε "μπράβο", ούτε "ψόφα"»

«Η Γεωργια έβγαλε το πρόσωπο της γιατί ψάχνει μάρτυρες από εκείνη τη βραδιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος η Σίσσυ Χρηστίδου - «Εγώ από δω μέσα δεν θέλω ούτε

Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που προσπαθούν με την φωνή τους να βοηθήσουν και άλλες γυναίκες να βγουν να μιλήσουν δημόσια για τα όσα βίωσαν ή βιώνουν, είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter έκανε δεκάδες αναρτήσεις για να δώσει δύναμη στις γυναίκα να μην φοβούνται.

Οι αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

«Η Γεωργια έβγαλε το πρόσωπο της γιατί ψάχνει μάρτυρες από εκείνη τη βραδιά. Ζητάει όποια κοπέλα ήταν εκεί να εμφανιστεί και να σταθεί στο πλευρό της. Όποια κοπέλα ήταν σε αντίστοιχες βραδιές ή θάβει μέσα της τον ίδιο πόνο να τον μοιραστεί στο πλευρό της. Κορίτσια μιλήστε»

«Η φωνή σας έχει τεράστια δύναμη. Αλλά ο κόσμος θα αλλάξει όταν αρχίσουμε να ξοδεύουμε έστω και την μισή από αυτή, πολεμώντας το πραγματικό σκοτάδι και όχι σπαταλώντας την σαν δικαστές ή Ρομπέν των πληκτρολογίων».

«Εγώ από δω μέσα δεν θέλω ούτε «μπράβο», ούτε «ψόφα»! Γιατί τίποτα από αυτά δεν θα βοηθήσει πραγματικά. Μια θέση ανάμεσα σας παίρνω, για να γίνω μέρος της δύναμης αυτής και να προσφέρω τη δική μου, με ότι μέσο διαθέτω».

Η επίθεση που δέχτηκε από το twitter πριν από λίγες ημέρες

Άγρια επίθεση δέχτηκε από το twitter η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή ένα tweet που πραγματοποίησε στο προφίλ της σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονη στην Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση μετά το περιστατικό.

«Tα πάρτι δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου. Κι αν μπορεί ένα κορίτσι να κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να το σκεφτεί πριν δεχθεί να παρευρεθεί. Εγώ θα το φωνάζω, όπως το φώναξε το θύμα. Και πέστε να με φάτε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πολλοί χρήστες ξέσπασαν εναντίον της, ωστόσο, κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια και αναφέρθηκαν μέχρι και στην ατυχή εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας πριν από μερικά χρόνια.

Άγρια επίθεση του twitter στην Σίσσυ Χρηστίδου