Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του έκανε "έφοδο" στο πλατό του Kitchen Lab

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του έκανε

Μιας και τα γυρίσματα της εκπομπής «Kitchen Lab» συνεχίζονται κανονικά ο Άκης Πετρετζίκης βρήκε την αφορμή να πάρει τον αγαπημένο του γιο, Αχιλλέα προκειμένου να του κάνει παρέα. - Δείτε εδώ φωτογραφίες από την βόλτα τους στην Αθήνα.

Μπορεί ο γνωστός σεφ να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή ωστόσο κάποιες φορές επιλέγει να δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του στα social media.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Έτσι, αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία έχει ανεβάσει στους ώμους του τον γιο του ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα στο γύρισμα είχα έφοδο από το μικρό αφεντικό… Ευτυχώς όλα καλά. Μόνο κάποιες συμβουλές έδωσε και πήγε για φρέντο γαλατσίνο σπέσιαλ στο @kitchenlab_official».

Ο γιος του είπε για πρώτη φορά «μπαμπά» και ο σεφ ενθουσιάστηκε - «Ξεκάθαρα το λέει»

Ο Άκης Πετρετζίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς μαζί με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Ο γνωστός σεφ μπορεί να αποφεύγει να κάνει δημοσιεύσεις με τον γιο του καθώς θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ωστόσο είναι πασιφανές ότι απολαμβάνει το ρόλο του ως «χαζομπαμπάς».

Μάλιστα, όπως είδαμε είχε δημοσιεύσει έναν επικό διάλογο μαζί με την σύζυγό του την ώρα που κατέστρεφε την βασιλόπιτα. Ο μικρός Αχιλλέας είναι 6 μηνών και φαίνεται ότι ξεκίνησε να μιλάει. Δεν ξέρουμε ποια ήταν η πρώτη λέξη όμως ο γνωστός σεφ είναι βέβαιος ότι ο γιος του μίλησε και είπε « μπαμπά!».

Η τρυφερή ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη