"Έσπασε" τη σιωπή του ο Ντέμης Νικολαϊδης για τα παιδιά του - «Είμαι εγωιστής! Δεν επιτρέπω...»

«Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μπορεί ο Ντέμης Νικολαϊδης μετά το διαζύγιο του να κρατάει χαμηλό προφίλ από την δημοσιότητα και να βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του στην Παιανία, όμως παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Game Night στον Sport 24.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του Μελίνα και Γιώργο και τη ζωή του μετά τον ερχομό τους στη ζωή του.

Η εξομολόγηση του Ντέμη Νικολαϊδη για τα παιδιά του

«Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι», είπε.

«Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν» συνέχισε ο Ντέμης Νικολαΐδης συγκινημένος.

Ενοχλημένος ο Νικολαϊδης με τα δημοσιεύματα για τον γάμο Μπισμπίκη και Βανδή

Κάποιοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, αποκάλυψαν μέσα από μία λιτή ανακοίνωση που δίνουν τέλος στον γάμο τους. Η τραγουδίστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της και τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον ηθοποιό, οι δυο τους δεν δίνουν δικαιώματα μιας και έχουν θέσει ως προτεραιότητα τα παιδιά τους. Γι΄αυτό το λόγο δεν έχουν δώσει και καμία απάντηση στις φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Yes Magazine, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με όσα διαβάζει για την πρώην σύζυγό του και δεν έχει κρύψει και την ενόχλησή του. Οι δυο τους άλλωστε ήταν ζευγάρι κοντά μία 20ετία και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά τα οποία μπαίνουν σε κάθε περίπτωση πάνω απ' όλα.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμίκης γάμος