Βιασμός 24χονης Θεσσαλονίκη: "Κόλαφος" ο Παπαγεωργίου - «Έστειλε κάτι πλούσια τσογλάνια στον...»

Η ανάρτηση όλο νόημα στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χονης Θεσσαλονίκη:

Δεκάδες μηνύματα υποστήριξης έχει λάβει τα τελευταία 24ωρα η 24χρονη από την Θεσσαλονίκη η οποία έπεσε θύμα βιασμού με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση να είναι άκρως καταιγιστικές με αφορμή τα πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται.

Ανάμεσα στα άτομα που έδειξαν φανερά την συμπαράστασή τους ήταν και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε τον θαυμασμό του προς την κοπέλα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει αγνοώντας την οικονομική επιφάνεια των θυτών της.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου

«Και κάπως έτσι, μια κοπέλα 24 χρόνων, έστειλε κάτι πλούσια τσογλάνια στον πάτο. Και κάπως έτσι, η εποχή αποκτά ήρωες. Και ομορφιά».

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου

Η νέα μαρτυρία "κλειδί" έδωσε καινούργια τροπή στην υπόθεση

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη καθώς όπως φαίνεται ο Ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά μετά από τις δυο καταγγελίες βιασμού που βγήκαν στην επιφάνεια όπου αναφέρεται ότι έγινε με τον ίδιο τρόπο.

Ωστόσο, κάθε μέρα βγαίνει στο φως και μια νέα πληροφορία. Μπορεί ο 27χρονος να κατέθεσε πως η Γεωργία πήγε στο δωμάτιο μαζί του με την συναίνεση της αλλά από την άλλη ένας μάρτυρας "κλειδί" έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση.

O μάρτυρας κλειδί συνάντησε την 24χρονη στον διάδρομο του 4ου ορόφου έξω από το ασανσέρ και θέλησε να την οδηγήσει στο δωμάτιο το οποίο είχε νοικιάσει. Η κοπέλα του είπε ξέρω που θα πάω και δεν πήγε μαζί του να της δείξει το δωμάτιο που έχει κλείσει.