Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Μπαίνει στη σειρά ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός

Και μάλιστα σε ρόλο έκπληξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Μπαίνει στη σειρά ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, έχει καταφέρει να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ κάθε Παρασκευή, το Twitter παίρνει «φωτιά» από τα σχόλια.

Σύντομα λοιπόν, στην αγαπημένη σειρά πρόκειται να μπει ένας ακόμα ηθοποιός, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται καθημερινά στην επικαιρότητα.

Ο ηθοποιός που μπαίνει στους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Ο λόγος φυσικά για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος θα υποδυθεί τον Υπουργό Παραζάνα, στο σπίτι του οποίου δουλεύουν ο Μπουκουράν και η σύζυγός του. Μάλιστα, ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ανεβάσει πριν από λίγο καιρό μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Υπουργός και φίλος του βουλευτή της περιφέρειας του Κουδουναρίου, Ηλία Λαλαμπίρδα. Αριβίστας, καταφερτζής και κυνικός. Κλασικός πολιτικάντης. Πατριώτης, που βέβαια δεν έχει πρόβλημα να απασχολεί τον Μπουκουράν και τη γυναίκα του Κλαμπέτα χωρίς χαρτιά παραμονής. Τι θα κάνει όταν υπάρξει κίνδυνος να απελαθεί το ζευγάρι;

Σπύρος Μπιμπίλας Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Πάνε για δεύτερη σεζόν οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα;

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» προκειμένου η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου να πάρει κάποιες δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής έχει σημειώσει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης μιας και οι τηλεθεατές φαίνεται να έχουν λατρέψει για τα καλά την σειρά. Από την άλλη, όταν Ρωτήθηκε ο Μιχάλης Ρέππας για το αν υπάρχει σκέψη να πάει η σειρά δεύτερη σεζόν εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν το ξέρω, είμαι πολύ αμήχανος για αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση του θεατρικού τελειώνει στο τελευταίο επεισόδιο. Αν μας έρθει μια πολύ σημαντική ιδέα με τον Θανάση δεν το ξέρω. Ακόμα όμως δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού με το κανάλι.

Όταν ήμουν νεότερος ήμουν υπέρ του να συνεχίζεται μία σειρά, εξ ού και οι Τρεις Χάριτες έκαναν τρεις σεζόν. Τώρα ο κόπος βαραίνει κάπως πιο πολύ στη ζυγαριά μου».