Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα όλη μου την περιουσία για μία...» -Τι συνέβη;

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα όλη μου την περιουσία για μία...» -Τι συνέβη;

Το πρωί της Πέμπτης 20/01 η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για την οικογένειά της αλλά και τα χρέη που παραλίγο να την βάλουν φυλακή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι της είχε γίνει πρόταση να μπει στην «Φάρμα».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Με ενοχλεί που με θυμάστε κυρίως για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω, να σας σκαμπιλίσω. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα τίποτα το ίδιο, με εκμεταλλεύτηκαν και επαγγελματικά και ως άτομο. Έχασα όλη μου την περιουσία για μια σχολή χορού, εγώ τα «έσκαγα» και μια μέρα ξυπνάω και χρωστάω τα εκατομμύρια, πούλησα σπίτια, μπιζού, τη βέρα του Γερμανού.

Ωστόσο, ξεχρέωσα, έχει μείνει ένα μικρό χρέος και με διακανονισμό πληρώνω. Πέθανε η μαμά μου στα 50, 52 ο μπαμπάς μου, 47 ο αδελφός μου, έπαθα παράλυση των ακρών, καρκίνο.. Ήταν η μαμά μου στο νοσοκομείο, μου κράτησε το χέρι, μου έλεγε «κάτσε» και έφυγα να πάω στο θέατρο.».

«Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα τόσα παιδιά... Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family και στην Μαρία Βλάχου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις εκτρώσεις που είχε κάνει αλλά και στον λόγο που δεν έχει παιδιά.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια πληγή που αιμορραγεί. Είχα μείνει πολλές φορές έγκυος με τον Σειληνό.

Μαρία Ιωαννίδου για εκτρώσεις

Έκανα 4 – 5 αμβλώσεις και τα έδιωχνα τα παιδιά γιατί ήμουν πολύ νέα και έλεγα έχω αυτήν την πρόταση, θα το κάνω του χρόνου. Όταν ήμουν με τον Φρέντυ Γερμανό ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί, δεν ήμουν ούτε 50.

Πέτυχε η εξωσωματική αλλά αρρώστησε ο Φρέντυ.Το πιστεύω, με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα τόσα παιδιά. Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου, γεμάτη λάθη είμαι. Και όλα αυτά για την καριέρα. Μα θα την έκανα την καριέρα. Όλες έκαναν παιδί. Γιατί εγώ;» κατέληξε η Μαρία Ιωαννίδου.