«Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά! Δυστυχώς...» - Άσχημο ξέσπασμα από τον Αντώνη Λουδάρο

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά! Δυστυχώς...» - Άσχημο ξέσπασμα από τον Αντώνη Λουδάρο

Συνέντευξη στο Λοιπόν και στην δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού παραχώρησε πρόσφατα ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες του καλλιτεχνικού χώρου ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε και για το θέμα της οικογένειας.

Οι δηλώσεις του Λουδάρου για τις καταγγελίες

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, σοκαριστήκατε από τη σοβαρότητά τους;

Σοκαρίστηκα και αηδίασα με τις καταγγελίες εις βάρος συναδέλφων. Μπορεί να γνωρίζεις ότι υπάρχουν δύσκολοι χαρακτήρες, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς το μέγεθος. Αν δε, αποδειχτεί ότι αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν κάνει όλα αυτά, γιατί αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο όχι εγώ, είναι πραγματικά αηδιαστικά ο τρόπος και το μέγεθος. Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά. Δυστυχώς ο άνθρωπος κρύβει ένα τέρας μέσα του.

Αντώνης Λουδάρος συνέντευξη

«Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη»

Ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo καθώς εξακολουθεί να έχει ραγδαίες εξελίξει αφού οι καταγγελίες ειδικά στον χώρο του θεάτρου δεν έχουν σταματημό.

Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως: «Και σε μια τράπεζα να δουλεύεις μπορεί με τον διπλανό σου να ανταλλάξεις μια βαριά κουβέντα. Ακούω και το “τώρα το θυμήθηκαν;”. Ναι ρε φίλε, τώρα το θυμήθηκαν, πρέπει να βάζουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη, έχει η δικαιοσύνη άποψη για τις καταγγελίες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Στην πρώτη καραντίνα νόμιζα ότι είχα όλα τα συμπτώματα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Οι άνθρωποι του θεάτρου ήμασταν δύο χρόνια παροπλισμένοι και λίγο εγκαταλελειμμένοι. Η όποια επιτυχία έχει γίνει, είναι από το θέατρο, δεν είμαι τηλεοπτικός ηθοποιός».

Πρόσθεσε επίσης: «Προσπαθώ να είμαι κεφάτος και ορεξάτος, αλλά περνάω πολλές ώρες κοιτώντας το ταβάνι. Είμαι ένας εξωστρεφής μελαγχολικός τύπος. Έχω πάει σε ψυχολόγο κι έχω κάνει και ψυχοθεραπεία. Τα παλεύω τα θέματά μου, ξέρω ότι υπάρχουν. Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να κάνω παιδί, αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος που δεν έκανα».