"Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω" - Αρπάχτηκε η Παγώνη με την Βούλγαρη στον αέρα του Κοινωνία Ώρα Mega

Η κίνηση της Ανθής που την εξόργισε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ορεξάτη επέστρεψε η Ανθή στο πλατό μετά την περιπέτεια υγείας που είχε με τον κορωνοϊο! Περιστατικό απείρου κάλλους παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Κοινωνία Ώρα Mega το πρωί της Παρασκευής με πρωταγωνίστριες την παρουσιάστρια αυτού, Ανθή Βούλγαρη, και την καλεσμένη της, Ματίνα Παγώνη.

Το καλωσόρισμα που έκανε η Ανθή Βούλγαρη στην Ματίνα Παγώνη ήταν κάπως μακάβριο, αν και η δημοσιογράφος το ονόμασε super food. Με κόλλυβα υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, κάτι που την έκανε έξαλλη.

Καρέ καρέ το σκηνικό στον αέρα του Κοινωνία Ώρα Mega

Α.Β. Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.

Μ.Π. Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.

Α.Β. Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε.

Μ.Π. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;

Α.Β. Μα είναι ωραία τροφή.

Μ.Π. Φάτε το εσείς!

Ποια είναι η Ματίνα Παγώνη

H Ματίνα Παγώνη έγινε ευρέως γνωστή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που ταλαιπωρεί τη χώρα μας και ως πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών-Πειραιώς μάχεται για την καταπολέμισή του.

  • Γεννήθηκε στο Άργος
  • Σπούδασε στην Ιατρική σχολή της Νεάπολης στην Ιταλία
  • Με εξειδίκευση στην παθολογία έχει θητεύσει στο γενικό νοσοκομείο της Λήμνου, το Γ.Ν. Α. «Η ΕΛΠΙΣ» ως Επιμελήτρια Β΄ ΕΣΥ, το Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ως Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ και μετά ως Διευθύντρια της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»
  • Αφού τελείωσε την ειδικότητά της, πήγε για μετεκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τομέας Παθολογίας, Καρδιολογική Κλινική στο Λιπιδαιμικό Ιατρείο από το 1995 μέχρι το 1996
  • Πήρε μέρος σε σεμινάριο με θέμα: Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ιατρών Ε.Σ.Υ. με στόχο την επιμόρφωση των γιατρών στα Κέντρων Υγείας, αναφορικά με θέματα Γενικής Ιατρικής και ορίσθηκε Συντονιστής Προγραμμάτων Συνεχούς Κατάρτισης Ιατρών Των Κέντρων Υγείας
  • Έκανε εκπαίδευση στο Institute of Arteriosclerosis Research του Wilhelms-University, Münster, Germany, στο αντικείμενο «Μεταβολισμός λιποπρωτεϊνών, εργαστήριο εργαστηριακής εκπαίδευσης», στο Münster Germany.
  • Έκανε την Διδακτορική Διατριβή της στην Ιατρική Αθηνών
  • Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων, συνεδρίων και διεθνών δημοσιεύσεων