"Κατακεραύνωσε" την Μαλέσκου ο Λιάγκας on air - «Μιλάει τέσσερα λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει»

Έμειναν άφωνοι με το σχόλιό του στην εκπομπή «Πρωινό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Παρασκευής 21/01 η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις της γνωστής παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί και αιφνιδίασε τους πάντες με το σχόλιό του.

Μάλιστα, οι φήμες ολοένα και περισσότερο φουντώνουν για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ καθώς από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να την δούμε αλλού, δείτε εδώ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, πολύ ωραία γυναίκα, λαμπερή. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά. Μιλάει τέσσερα λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Μιλάει τέσσερα λεπτά τόσο ωραία, και πιάνω τις λέξεις και πες μου τι νόημα βγαίνει και στην Ιωάννα πολλά φιλιά, εννοείται έτσι».

«Έσπασε» τη σιωπή της για το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί της Κυριακής (9/1) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν μίλησε για το περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά, αλλά αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει στο Open μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ.

«Κάθε δυσκολία, κάθε εμπειρία έρχεται να σε διδάξει κάτι. Ξέρεις τι λένε γι’ αυτούς που βάζουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Νομίζω ότι αυτά προκύπτουν και όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε όλον τον κόσμο. Το θέμα είναι πώς εμείς διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις, που μας δυσκολεύουν», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση για το αν έχει συμφωνήσει με το Open, είπε: «Και να ισχύει αυτό, υπήρχε περίπτωση να σου απαντήσω τώρα; Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο ειλικρινά πάει πάρα πολύ καλά. Το τιμώ. Όταν τελειώσει η σεζόν τελειώνει και το συμβόλαιό μου, από εκεί και πέρα δε ξέρεις μπορεί να προκύψει. Ο καθένας να κοιτάζει τα δικά του, η δική μου συνεργασία είναι άριστη».