Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Super spoiler από τον Κούλλη Νικολάου για την σειρά «Η Γη της Ελιάς»: «O Στέφανος...»

«Οριστικό τέλος για...»

Super spoiler από τον Κούλλη Νικολάου για την σειρά «Η Γη της Ελιάς»: «O Στέφανος...»
News 21.01.2022 13:11
Από Youweekly Team

Ο αγαπημένος, Κούλλης Νικολάου, καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ένα σούπερ αποκλειστικό σπόιλερ για τη σειρά «Γη της Ελιάς».

Η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο κι έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. Μέσα σε όλα τα άλλα δεν θα μπορούσε να μη δώσει κι ένα spoiler για το επεισόδιο της Κυριακής (23/1).

«Γενικά εγώ αγαπάω τα επεισόδια της Κυριακής, γιατί είναι τα Κυριακάτικα όπως τα λέω εγώ», ανέφερε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου και συνέχισε:

«Έρχεται ο Διονύσης (Φίλιππος Στεφανέας) μαζί με τη Βασιλική στη Μάνη, το θέμα είναι τι θα συμβεί όταν έρθουν. Κι ενώ κρατάμε όλο αυτό το γεγονός που είναι συναρπαστικό, εξελίσσεται ένας μεγάλος χωρισμός, ο οποίος δεν θα είναι για το θεαθήναι.Θα είναι ένας πραγματικός χωρισμός, και ο Στέφανος με τη Μυρτάλη χωρίζουν και χωρίζουν οριστικά (δείτε εδώ περισσότερα για τον οριστικό χωρισμό). Το συναρπαστικό ωστόσο είναι η διαδρομή», πρόσθεσε ο Κούλλης Νικολάου.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Γη της Ελιάς» θα δούμε πως...

Ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνει να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την πείθει να γυρίσουν πίσω την Αρεόπολη. Η Αρετή, νιώθει ότι βάλλεται από παντού και παρακαλάει για ακόμα μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Η Χάιδω υποδέχεται στο σπίτι της τη Βασιλική και στέκεται δίπλα της σαν πραγματική μητέρα. Η Ιουλία κι ο Γιώργης επιστρέφουν από το Παρίσι. Κάνουν επισκέψεις και δίνουν τα δώρα που έφεραν. Όλοι βλέπουν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι, αγνοώντας την πραγματική ψυχική διάθεση της Ιουλίας. Τέλος, μια απρόσμενη σύμπτωση, θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου, αλλάζοντας από ΄δω και πέρα τις μεταξύ τους ισορροπίες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης θα βγει εκτός εαυτού με την αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο

Γάμος στην Γη της Ελιάς - Ανακοινώνεται απόψε το βράδυ 20/1

Share