"Κόλαφος" η Ιωάννα Μαλέσκου: «Ό,τι αφορά τη νέα σεζόν δεν θα το συζητήσουμε»

«Δεν αφορά σε εμάς και στη δεδομένη στιγμή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για την Ιωάννα Μελέσκου που την θέλουν από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ. Έτσι, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» πέτυχε την γνωστή παρουσιάστρια την οποία την οποία μεταξύ άλλων ρώτησαν για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα με αποτέλεσμα να δώσει την δική της απάντηση.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Παιδιά οτιδήποτε σχετίζεται με τη νέα σεζόν είναι κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί και ειδικά έξω στον δρόμο. Και σίγουρα δεν αφορά σε εμάς και στη δεδομένη στιγμή.

Είναι κάτι που όταν λήγει μια σεζόν όλοι οι επαγγελματίες συζητάνε, αν θα συνεχίσουν εκεί που είναι ή αν θα πάνε κάπου αλλού. Οπότε δεν έχω κάποια απάντηση να σας δώσω, μόνο να μου ευχηθείτε να είναι όλα καλά. Αυτό θα το ήθελα πολύ».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε για πρώτη φορά για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Μπορεί οι φήμες να έχουν φουντώσει ολοένα και περισσότερο για την Ιωάννα Μαλέσκου την οποία θέλουν εκτός ΣΚΑΪ ωστόσο, η η εκπομπή «Love it» συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά στον αέρα.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια στην σημερινή εκπομπή 19/01 ξέσπασε φανερά με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη, μιας και οι εξελίξεις φαίνεται να είναι άκρως καταιγιστικές με τα όσα έχουν βγει στο φως της επιφάνειας.

Έτσι, η ίδια μεταξύ άλλων δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη για πρώτη φορά ότι νόσησε και εκείνη από τον κορωνοϊό πέρσι την Πρωτοχρονιά, περνώντας ολομόναχη τις γιορτές.

«Σιχαμένο αυτό που συνέβη, τόσο άσχημο, τόσο σκληρό. Τόσο τραγική όλη η εικόνα της γυναίκας και ταυτόχρονα τόσο δυναμική που βγαίνει και μιλάει και βρίσκει τη δύναμη. Αυτό το κορίτσι, αυτό το πλάσμα, πώς να το περιγράψεις. Ούτε το ίδιο το μυαλό της δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει βιώσει, κι όμως βρίσκει την τόλμη να τα περιγράψει…

Σκεφτείτε όλοι εμείς… Εγώ πέρασα πέρσι μόνη μου τον κορωνοϊό την Πρωτοχρονιά και θυμάμαι τον πόνο μου και την μοναξιά την οποία αισθανόμουν και έλεγα όχι όλα καλά. Δεν ήθελα να είμαι στο σπίτι. Όλοι μας όμως έπρεπε να ήμασταν στο σπίτι. Και είπε η κοπέλα ας πάω στο πάρτι…»