Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκάλυψε πρώτη φορά αν θα πάει στην Eurovision - «Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις...»

H εξομολόγησή της

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκάλυψε πρώτη φορά αν θα πάει στην Eurovision - «Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις...»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Katerina», το πρωί της Παρασκευής 21/01 και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η ίδια μίλησε για την επιθυμία της να ασχοληθεί με το τραγούδι, ενώ αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει δεχτεί, μετά την εντυπωσιακή νίκη της στο J2US παρέα με την Κατερίνα Λιόλιου.

Η αποκάλυψη της Aλεξάνδρας Παναγιώταρου για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην Eurovision

«Κοίταξε, έχουν γίνει κάποιες προτάσεις στα μουσικά πλέον δρώμενα, αλλά νομίζω ότι θέλω λίγο τον χρόνο μου, λίγο να το επεξεργαστώ όλο αυτό», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και πρόσθεσε:

«Προτάσεις για μαγαζιά. Δεν μπορώ να με φανταστώ τόσο σε πίστα. Ακόμη και αν γινόμουν τραγουδίστρια, θα ήμουν πιο πολύ σε pop ρεπερτόριο».

Όταν τη ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου για την Eurovision, η σχεδιάστρια είπε:

«Αυτό με τη Eurovision για κάποιον λόγο μου το λένε συνέχεια. Μου αρέσει πάρα πολύ ναι. Πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτό σαν concept. Μου αρέσουν τα δύσκολα, μου αρέσει να μπαίνω κατευθείαν στα βαθιά».

Η απάντηση της σε όσους θεωρούν ότι δεν άξιζε την νίκη στο J2US

Το Just the 2 of Us έφτασε στο τέλος του και νικήτριες στέφθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρoυ και η Κατερίνα Λιόλιου. Οι δύο γυναίκες κρίθηκαν από αρκετούς για το αν έπρεπε να νικήσουν και αν τους άξιζε το μεγάλο βραβείο, καθώς κατηγορήθηκαν και για στημένο παιχνίδι. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και την παρτενέρ της στην εφημερίδα Secret.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί το αποτέλεσμα δικαίωσε τις τόσες προσπάθειες που κάναμε για τρεις μήνες. Ο κόσμος στήριξε τη δουλειά μας, γι' αυτό και μας ψήφισε. Χωρίς τον κόσμο και την ψήφο του δεν θα καταφέρναμε τίποτα» και πρόσθεσε για την συνεργασία της με την Κατερίνα Λιόλιου:

«Δύο γυναίκες μαζί, όταν ενώσουν τις δυνάμεις τους και θέλουν κάτι πολύ, μπορούν να πετύχουν τα πάντα»

«Πολύ σημαντικό ρόλο στη νίκη μας έπαιξαν και οι κριτές, που από την πρώτη στιγμή αναγνώρισαν την προσπάθεια μας και πίστεψαν ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό και, γιατί όχι, να σηκώσουμε το τρόπαιο».

Για το αν θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Όταν τραγουδάω, αισθάνομαι ο εαυτός μου και συναντώ το άλλο μου μισό», εκμυστηρεύτηκε.

Στην Ελένη Δήμου και στο σχόλιο της περί στημένου αποτελέσματος η ίδια ανέφερε: «Δεν θέλω να σταθώ στις δηλώσεις της κυρίας Δήμου. Τη σέβομαι και την εκτιμώ σαν γυναίκα και σαν καλλιτέχνιδα. Από εκεί και πέρα, δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του»