Ανακοινώθηκε ο χωρισμός ένα χρόνο μετά τον γάμο τους

Πότε τα έφτιαξαν, πότε παντρεύτηκαν και πότε χώρισαν, κανείς δεν το πήρε χαμπάρι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε ο χωρισμός ένα χρόνο μετά τον γάμο τους

Τίτλοι τέλους έπεσαν έτσι ξαφνικά στον γάμο της Πάμελα Άντερσον και του Dan Hayhurst. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του μόλις ένα χρόνο μετά τη μυστική ρομαντική τελετή που είχαν κάνει στον Καναδά.

«Ο Dan αποδείχθηκε πως ήταν μαλ@@@ με την Πάμελα, ήταν αγενής και δεν την υποστήριζε. Όταν περάσεις δύο χρόνια ζώντας κάθε δευτερόλεπτο με κάποιον, τον γνωρίζεις καλύτερα – και μερικές φορές βλέπεις τον χειρότερο εαυτό του. Έτσι συνέβη και με αυτούς, γνωρίστηκαν καλύτερα αλλά η Πάμελα συνειδητοποίησε πως ο Νταν δεν ήταν στην πραγματικότητα αυτός που φανταζόταν.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου φιλικά μεταξύ τους αυτή τη στιγμή, επειδή αποφάσισε ότι δεν είχαν τίποτα κοινό και δεν της συμπεριφέρθηκε με τον τρόπο που ένιωθε ότι ήθελε να της συμπεριφέρονται. Μάλωναν παρόλο που εκείνος έλεγε πως ήθελε να πετύχει ο γάμος τους. Η Πάμελα είχε πει αρχικά πως ήταν ωραίο να είναι με έναν κανονικό άνθρωπο που μπορούσε να αλλάξει μια λάμπα, αλλά τελικά, ενώ η λάμπα ήταν ωραία, δεν μπορούσε να καλύψει τις άλλες ανάγκες της» αποκάλυψε μία πηγή πολύ κοντά στην ηθοποιό.

Η ξανθιά καλλονή ερωτεύτηκε κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας τον Dan Hayhurst και το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων σε μια σεμνή γαμήλια τελετή στο σπίτι της στο Βανκούβερ του Καναδά.

Παντρεύτηκε για πέμπτη φορά η Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα είχε δηλώσει για τον γάμο της στην DailyMailTV: «Είμαι ακριβώς εκεί που χρειάζομαι να είμαι, στην αγκαλιά ενός άντρα που με αγαπάει πραγματικά. Είμαι ερωτευμένη. Παντρευτήκαμε την παραμονή των Χριστουγέννων με τις ευλογίες των οικογενειών μας, όλοι είναι χαρούμενοι με εμάς. Παντρεύτηκα στο σπίτι που αγόρασα από τους παππούδες μου πριν από 25 χρόνια, εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και είναι ακόμη μαζί. Νιώθω σαν να ολοκλήρωσα έναν κύκλο».

Λίγα λόγια για την Πάμελά Άντερσον

Είναι γνωστή για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές Home Improvement, Baywatch και V.I.P.. Είχε επιλεγεί ως Playmate του μήνα για το περιοδικό Playboy τον Φεβρουάριο του 1990. Για μια περίοδο ήταν γνωστή ως Πάμελα Άντερσον Λη μετά τον γάμο της με τον Eλληνοαμερικανό μουσικό Τόμι Λη.

Η Πάμελα Άντερσον γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1967 στην πόλη Λέιντισμιθ (Ladysmith) της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά. Η μητέρα της Κάρολ Γκρόσκο ήταν σερβιτόρα και ο πατέρας της Μπάρι Άντερσον, θερμοϋδραυλικός. Ο προ-πάππους της, Juho Hyytiäinen, ήταν Φινλανδός, ο οποίος μετανάστευσε στις Η.Π.Α. το 1908, αλλάζοντας το επώνυμο του σε Άντερσον. Η Πάμελα Άντερσον έχει ρωσική καταγωγή από τη μεριά της μητέρας της.

H Πάμελα έχει κάνει πέντε γάμους, με τέσσερις διαφορετικούς άντρες. Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Tommy Lee, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Brandon, 23 ετών και Dylan, 22 ετών. Ο γάμος τους κράτησε από το 1995 ως το 1998. Αργότερα παντρεύτηκε και χώρισε τον Kid Rock το 2006.

Αμέσως μετά παντρεύτηκε τον παραγωγό Ρικ Σόλομον, μια φορά το 2007 και ξανά το 2013. Ο πρώτος γάμος ακυρώθηκε. Στις αρχές του 2020, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα πως η Pamela παντρεύτηκε ξανά τον επιχειρηματία John Peters, ωστόσο η ίδια βγήκε και είπε ότι τελικά ήταν μια ψεύτικη τελετή και όχι αληθινός γάμος. Παρεμπιπτόντως, παντρεύτηκε και ο πρίγκιπας Φίλιππος με την Nina Flohr!