Κατερίνα Γερονικολού: Η μακάβρια σκηνή που συμμετείχε - «Όταν μπήκα στο φέρετρο...»

«Το έζησα κι αυτό, check»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Γερονικολού: Η μακάβρια σκηνή που συμμετείχε - «Όταν μπήκα στο φέρετρο...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ που πρωταγωνιστούν.

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μια μακάβρια σκηνή που συμμετείχε, καθώς έπρεπε να μπει στο φέρετρο.

Η αποκάλυψη της Γερονικολού για την σκηνή με το φέρετρο που συμμετείχε

«Εγώ που μπήκα στο φέρετρο, ξεκουράστηκα. Ήμουν τόσο κουρασμένη. Να παίζουν οι άλλοι, να λένε τα δικά τους κι εγώ λίγο ηρέμησα. Και να σου πω και κάτι, πόσοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό χωρίς να είναι…Το έζησα κι αυτό, check».

Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Πώς λένε όταν πας σε μια κηδεία είναι πολύ κοντά το γέλιο με το δάκρυ; Υπάρχει κι αυτό ότι μπορεί να σε πιάσει νευρικό ξαφνικά σε μια κηδεία, επειδή θες να ζήσεις. Το ξορκίζεις», είπε η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις Τσιμιτσέλη - Γερονικολού για την σχέση τους

«Όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα, το θέμα είναι όχι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά πια να μην τα βλέπεις, να μην ασχολείσαι με αυτά» είπε η Κατερίνα Γερονικολού ενώ με την σειρά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Η συγκατοίκηση πρέπει να υπάρχει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός, δεν είναι “α, εγώ έχω μάθει έτσι”. Προσπαθείς με την καθημερινότητα και την τριβή να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε γύρισμα: «Φάγαμε στο γύρισμα, στο break. Επειδή ήμασταν γνωστοί, ήδη βρισκόμασταν» ανέφερε ο ηθοποιός.