Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα της εκπομπής της με τον δικηγόρο του ιερέα - «Μην το ξαναπείτε αυτό»

Χαρακτήρισε «μόδα» το κίνημα Me Too και αρπάχτηκε άσχημα με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα της εκπομπής της με τον δικηγόρο του ιερέα - «Μην το ξαναπείτε αυτό»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου (21/1) ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό μίας ανήλικης κοπέλας, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να μη διστάζει να έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση μαζί του μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του για το κίνημα MeToo.

«Για να μπορέσει να αποδειχθεί το έγκλημα του βιασμού, καταλαβαίνετε ότι είναι της μόδας, μετά την κυρία Μπεκατώρου, η οποία θυμήθηκε και καλώς θυμήθηκε μετά από 25 χρόνια να καταγγείλει μια ψυχολογική πίεση ή εξαναγκασμό ή βιασμό, όπως ήθελε και μετά από αυτή την καταγγελία ακολούθησαν πάμπολλες καταγγελίες. Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουν…», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Για ποια μόδα μιλάτε;», του απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον δικηγόρο να επιμένει: «Αν αύριο, έρθει κάποια κοπέλα και καταγγείλλει μια 15χρονη που είχε πάει σε ένα κλαμπ τον κύριο Βασάλο που είναι όμορφο παιδί χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις σημαίνει ότι είναι ένοχος; Έγινε μόδα πλέον».

Έξαλλος ο Νίκος Συρίγος μπήκε στη συζήτηση λέγοντας: «Δεν είναι μόδα, μην το ξαναπείτε αυτό, σταματήστε κάποια στιγμή. Έλεος δηλαδή!».

Η ένταση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Δευτέρη καταγγελία από 17χρονη για τον ιερέα - «50 ευρώ για μια ώρα από τη ζωή σου»

Νέα σοκαριστική καταγγελία για τη δράση του ιερέα στα Κάτω Πατήσια, που κατηγορείται ότι βίαζε επανειλημμένως ανήλικο κορίτσι. Μία κοπέλα, η οποία σήμερα είναι 20 ετών δήλωσε ότι, πριν από δύο χρόνια, ο ίδιος ιερέας της πρότεινε να τού αφιερώσει μία ώρα από τον χρόνο της, με σκοπό να «περάσουμε καλά», όπως είπε, και τής πρόσφερε για αντάλλαγμα 50 ευρώ.

Η δεύτερη καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι, όλα ξεκίνησαν όταν έφτιαξε, μαζί με τον φίλο της, ένα γκράφιτι για τον ιερέα στο Περιστέρι. Όταν πήγε στο γραφείο του παπά για να πληρωθεί, ο ίδιος άρχισε να τής κάνει περίεργες ερωτήσεις, όπως αν έχει σχέση, και εάν έχει στη ζωή της ανθρώπους που εμπιστεύεται και τούς λέει τα πάντα. Ο ιερέας, στη συνέχεια, έδωσε στο κορίτσι 20 ευρώ για το γκράφιτι και άλλα 50 για «να του αφιερώσει λίγο χρόνο».

«Δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι εννοούσε. Μου εξήγησε όμως πιο μετά ότι θα ήθελε μια ώρα κάθε τόσο να βρισκόμαστε, να με παίρνει με το αμάξι και να πηγαίνουμε σε ένα κτίριο που έχει πάρει ειδικά για το κατηχητικό και τη νεολαία και ότι ήθελε και αυτό να τον βοηθήσω να το ζωγραφίσει», δήλωσε το κορίτσι στο Mega και εξήγησε ότι, ο ιερέας τού ζήτησε να πηγαίνουν μόνοι τους τα βράδια στον εν λόγω χώρο αφού την παρακίνησε να μην φοβάται, γιατί «ο σκοπός είναι να περάσουμε εμείς καλά».

Η κοπέλα πήρε τα 20 ευρώ για το γκράφιτι του ιερέα, και τού άφησε το 50ευρω, λέγοντάς του ότι δεν έχει ανάγκη τα χρήματά του όμως, η ιστορία δεν τελείωσε εκεί καθώς ο ιερέας της ζήτησε, αν το μετανιώσει, να τού τηλεφωνήσει ενώ, στη συνέχεια, τής έστειλε προσωπικό μήνυμα στο κινητό το οποίο έγραφε «Καλησπέρα, συγγνώμη που ενοχλώ, κάνε με add στο facebook».

«Μετά από δύο τρεις ημέρες με έπαιρνε τηλέφωνα, επέμενε. Όταν το σήκωσα δεν είχε κάτι να πει. Του είπα να μη με ξαναενοχλήσει. Δε με ξαναπήρε αλλά τύχαινε να τον βλέπω και μόνο του και με την οικογένειά του. Κάθε φορά που περνούσα από μπροστά του, δε δίσταζε να με κοιτάξει ακόμα και μπροστά στη γυναίκα του από πάνω ως κάτω. Μου είπαν ότι έπρεπε να το καταγγείλω την ώρα που έγινε. Αλλά επειδή ήμουν ενήλικη δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Είχα πάρει σε αστυνομικά τμήματα. Ήξερα ότι υπήρχαν μικρές κοπέλες που πήγαιναν στο κατηχητικό και να τις είχε προσεγγίσει. Δε με πίστευαν, δεν μπορούσα να βγάλω άκρη», δήλωσε το κορίτσι.