Θρήνος για τον Σάκη Αρναούτογλου - «Αντίο κούκλα μου»

Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της γάτας του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Σάκη Αρναούτογλου - «Αντίο κούκλα μου»

Μπορεί οι αναρτήσεις του να αφορούν ως επί το πλείστον την εξέλιξη του καιρού, ωστόσο αυτή τη φορά, ο Σάκης Αρναούτογλου θέλησε να αφιερώσει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να αποχαιρετήσει το αγαπημένο του γατάκι.

Η «Μάγια» η αγαπημένη του φίλη όπως έγραψε και ο ίδιος έφυγε από τη ζωή μετά από 16 χρόνια και ο έμπειρος μετεωρολόγος θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η ανάρτηση και το «αντίο» του Σάκη Αρναούτογλου

«Όταν μια καταπληκτική φίλη-ζωής φεύγει...μετά απο 16 χρόνια!

Αντίο Μάγια μου!

Αντίο κούκλα μου ! ¨Ησουν το πιο όμορφο γατο-μωράκι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου όταν έγινες μέλος της οικογένειας μας και δεν έχασες την ομορφιά, τη λάμψη σου και τη δύναμή σου μέχρι και την τελευταία σου στιγμή!

Μας χάρισες απίστευτη αγάπη, αμέτρητες στιγμές χαράς, αγκαλιάς και ζεστασιάς!!! Πέρασες όμως πολλά τελευταία Μάγια μου και επιτέλους ξεκουράστηκες. Από χθες μας λείπεις ήδη τόσο μα τόοοοοσο πόλυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό σου ταξίδι αγάπη μου γλυκιά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όταν μια καταπληκτική φίλη-ζωής φεύγει...μετά απο 16 χρόνια! Αντίο Μάγια μου! Αντίο κούκλα μου ! ¨Ησουν το πιο όμορφο...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Saturday, January 22, 2022

Λίγα λόγια για τον Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου (Θεσσαλονίκη, 13 Δεκεμβρίου 1971) είναι Έλληνας παρουσιαστής δελτίων καιρού. Είναι αδελφός του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Βραβευμένος στα "ΠΡΟΣΩΠΑ 2008" ως καλύτερος παρουσιαστής καιρού της Ελλάδας ήταν ο πρώτος που έφερε κυρίως από το 2003 καινοτόμες ιδέες στην παρουσίαση των δελτίων καιρού στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά αρχικά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ3 χάρτες και υψόμετρα χιονόπτωσης και σήματα προειδοποίησης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, μεταξύ άλλων.

Σημαντική ήταν σύμφωνα με τον τότε Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπη Νικολάου η συμβολή του στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΙΧ Ολυμπιακούς Αγώνες "Πεκίνο 2008" καθώς προέβλεψε έγκυρα, πέντε περίπου ημέρες πριν, τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν, προτείνοντας έγκαιρα την αλλαγή της ώρας (μία ώρα νωρίτερα) διεξαγωγής της τελετής κάτι που τελικά συνέβαλε καθοριστικά στο να διεξαχθεί αυτή χωρίς προβλήματα. Εργάστηκε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑLPHA ενώ συνεργάστηκε και με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο enikos.gr το 2013.

Σημαντική εκτός των άλλων ήταν και η μετεο-συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο στην ταινία "Το Λιβάδι που δακρύζει" το 2004.

Στις ευρωεκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής.[2]