Ξέσπασε στο «Τι λες τώρα» η Μαρία Ηλιάκη - «Είναι ντροπή!»

«Να προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε στο «Τι λες τώρα» η Μαρία Ηλιάκη - «Είναι ντροπή!»

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/1) στην εκπομπή «Τι λες Τώρα». Όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα του βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, η παρουσιάστρια ξέσπασε με όσα διαβάζει στα social media.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Ηλιάκη στο «Τι λες τώρα»

«Επειδή είδα πολλές φορές και τη συνέντευξη της κοπέλας και επειδή έχω και αυτή την ιδιαίτερη σχέση με τα social και έμπαινα και διάβαζα θα ήθελα απλά να πω κάτι.

Θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτή τη μερίδα, τη μικρή, η οι οποίοι γράφανε διάφορα πράγματα, “γιατί πήγε στο πάρτι”, “για ποιον λόγο βρέθηκε εκεί”, και προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες τους στο κορίτσι αυτό.

Είναι λίγο ντροπή! Θα έπρεπε να προσέχουμε τι λέμε, τι γράφουμε, ανώνυμα ή επώνυμα.

Δεν αφορά κανέναν γα ποιον λόγο επέλεξε ένα κορίτσι να διασκεδάσει. Έτσι ήθελε έτσι έκανε.

Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε το κορίτσι αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Η πορεία αλληλεγγύης για την 24χρονη

«Χωρίς συναίνεση είναι πάντα βιασμός». Με αυτό το μήνυμα ξεχύθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/1) ο κόσμος στο κέντρο της Αθήνας σε μία πορεία υποστήριξης για την 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή έχει δεχθεί ένα συγκλονιστικό κύμα υποστήριξης τις τελευταίες μέρες, κάτι για το οποίο μίλησε άλλωστε και στις πρώτες δηλώσεις της μετά την τελευταία κατάθεσή της (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Άνδρες και γυναίκες βρέθηκαν στο Σύνταγμα, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. μπροστά από τη Βουλή συγκεντρώθηκαν περίπου 3.500 άτομα