Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία του Κοψιάλη στο instagram - Ο τεράστιος βαθμός follower που έχασε μετά το #cancel_kopsialis

Μετά την φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση της 24χρονης

Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία του Κοψιάλη στο instagram - Ο τεράστιος βαθμός follower που έχασε μετά το #cancel_kopsialis
News 22.01.2022 19:11
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στα πρώτα Trends του Twitter βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες το #cancel_Kopsialis, με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συνδέθηκε αρχικά με την υπόθεση μέσω του Δημήτρη Φιντιρίκου καθώς το όνομα του ήταν ανάμεσα σε εκείνους που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι.

Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο instagram

Τότε, ο κορυφαίος influencer υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram.Τις επόμενες ημέρες μέχρι και σήμερα, το hashtag #cancel_kopsialis γέμισε το twitter με αμέτρηστες επιθέσεις κατά του influencer, με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη, τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media. Παράλληλα, χρήστες του twitter «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Γκιώνη.

Ανάμεσα στα tweets κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη ήταν και πολλά που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του. Κάτι που έγινε, με τους «Antetokoumbros» να τερματίζουν τη συνεργασία τους μαζί τους, αφαιρόντας τον από τον διαγωνισμό για το σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Το συνεχιζόμενο κύμα εναντίον του, έκανε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να χάσει τουλάχιστον 100.000 ακολουθούς στο Instagram, πέφτοντας στο 1,1 εκατομμύριο followers. Με τον ρυθμό που εξελίσσεται το «#cancel_Kopsialis» και η «ιδιωτική καταγραυγή» -όπως λέγεται η εκπομπή του στο YouTube» εναντίον του, δεν αποκλείεται να πέσει κάτω από το 1 εκατομμύριο.

Αποθέωση στο Twitter για τους Αντετοκούνμπο μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Κοψιάλη

Το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής (21/1) τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, μετά από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί στα social media τις τελευταίες μέρες. Το Twitter εννοείται πως αποθέωσε την κίνηση αυτή μιας και ήταν κάτι που ζητούσε εδώ και μέρες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σε ρόλο παρουσιαστή; - Που αναμένεται να τον δούμε;

Θύελλα αντιδράσεων με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη - Πρώτο trend στο Twitter το #Cancel_Kopsialis

Share