«Πάμε πάλι για να πάρετε μερικούς followers» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Το αιχμηρό σχόλιό του για τους influencers

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πάμε πάλι για να πάρετε μερικούς followers» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Τον χαμό των τελευταίων ημερών με τους influencers θέλησε να σχολιάσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος το βράδυ της Κυριακής (23/1) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor αρκετές φορές τοποθετείται σε θέματα της επικαιρότητας και που απασχολούν τους διαδικτυακούς του φίλους. Αυτή τη φορά λοιπόν μετά τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναφέρθηκε στο θέμα των influencers, κάνοντας ένα instastory.

Η ανάρτηση του Βασιλάκου για τους influencers

«Όλη η τρέλα μαζεμένη στο instagram. Πάμε πάλι για να πάρετε μερικούς followers και να παίξετε λίγο στα social media για να πάρετε προβολή. Τα Ζάναξ μάλλον δεν σας πιάνουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Παναγιώτης Βασιλάκος ξέσπασμα για influencers

Έτοιμος να ξεκινήσει αγωγές ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη (12/01) και μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και στον Δημήτρη Μακαλιά για όλους και για όλα. Ο γοητευτικός Bachelor, που όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό δεν είναι πια μόνος του, αναφέρθηκε στις αγωγές που ήταν έτοιμος να κάνει εναντίον αυτών που ισχυρίστηκαν ότι οι γονείς του ήταν ηθοποιοί.

«Αυτό που με ενόχλησε όταν βγήκα από το Bachelor, ίσως και να μην το συγχωρήσω και ποτέ, είναι ότι κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τηλεθέαση και νούμερα χρησιμοποιώντας τους γονείς μου. Ότι δηλαδή είναι ηθοποιοί οι γονείς μου. Αυτό ήταν το πράγμα που με είχε φέρει πέρα από τα όρια μου. Προχθές που το σκεφτόμουν έλεγα ότι θα τους κάνω αγωγές» ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Και πρόσθεσε: «Και στην αρχή είχαν βγει και στο τέλος του Bachelor. Οι γονείς μου ήταν. Διάβασα σε πολλά άρθρα ότι ήταν ηθοποιοί και όχι οι γονείς μου. Θυμάμαι πολύ άσχημες προτάσεις που έβαζαν για τίτλους και αναρωτιόμουν πως το κάνουν αυτό οι άνθρωποι».