"Ντύθηκε" στα λευκά το Όναρ - Εξωπραγματικές φωτογραφίες από τον παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη

Χιονισμένα όλα στην Άνδρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο χιονιάς χτύπησε την χώρα μας εδώ και λίγα 24ωρα και διάφορες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά. Μια από αυτές είναι και η Άνδρος, όπου βρίσκεται ο παράδεισος της οικογένειας Παντζόπουλου, το ξενοδοχείο Όναρ.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, λοιπόν, Άγγελος Λάτσιος, το θεώρησε υπέροχη ευκαιρία για μια ρομαντική απόδραση με την σύντροφό του, Γαία. Οι δυο τους ταξίδεψαν στο νησί και μέσα από τα social media τους και συγκεκριμένα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορα στιγμιότυπα από τις εξερευνήσεις τους.

Οι αναρτήσεις από το χιονισμένο Όναρ

Όναρ Μενεγάκη

Όναρ Μενεγάκη Άνδρος

Όναρ Μενεγάκη ξενοδοχείο

Όναρ Μενεγάκη Παντζόπουλος

Όναρ Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Όναρ Μενεγάκη Γαία Μερκούρη

Όναρ Μενεγάκη διακοπές

Όναρ Μενεγάκη ξενοδοχείο

Πόσο κοστίζει μια βραδιά στην πιο φθηνή βίλα του ξενοδοχείου Παντζόπουλου - Μενεγάκη

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες που μπορεί να βρει κανείς στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, Όναρ, είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε ήσυχη τοποθεσία.

Η αισθητική τους είναι απόλυτα minimal και σύγχρονη, με σεβασμό στην παράδοση και στο τοπίο. Κατασκευάστηκαν με τέτοιο τρόπο για να ταιριάζουν εξωτερικά και εσωτερικά με τις υπόλοιπες βίλες και σουίτες του ξενοδοχείου.

Είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό).

Αξίζει να σημειωθεί πως το Όναρ τους χειμερινούς μήνες είναι κλειστό κι ανοίγει μόνο για την καλοκαιρινή σεζόν. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να κλείσετε το καλοκαίρι καλό είναι να γνωρίζετε τις τιμές...

Όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω κοστολόγιο οι τιμές ξεκινούν από 230 ευρώ την βραδιά ενώ μπορεί να φτάσουν και τα 560, ανάλογα την βίλα.

Όναρ ξενοδοχείο Ματέο Παντζόπουλου Ελένη Μενεγάκη