Εκτός Super Κατερίνα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Αποδεκατισμένη η εκπομπή

Εκτός και ο αρχισυντάκτης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Super Κατερίνα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Αποδεκατισμένη η εκπομπή

Αποδεκατισμένη βγήκε στον αέρα του ALPHA η εκπομπή Super Κατερίνα, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς που τις τελευταίες ώρες "χτυπάει" την Αττική. Πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί, ενώ άλλοι είναι επικίνδυνοι. Πολλοί λοιπόν συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου δεν μπόρεσαν να πάνε στο στούντιο.

Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος αποκλείστηκε στο σπίτι του - δείτε βίντεο από το εσωτερικό του - μαζί με την Ιωάννα Τούνη, αφού το χιόνι στο δρόμο της περιοχής που μένει είναι πυκνό και έχει καλύψει τα πάντα. Επίσης ούτε και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής κατάφερε να πάει.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή και πάθαμε πλάκα με το χιόνι που έχει ρίξει, καθώς το μόνο που βλέπεις είναι λευκό και τίποτα άλλο.

Η ανακοίνωση στον αέρα του Super Κατερίνα

«Συγγνώμη παιδιά, άργησα λίγο. Τι γίνεται στους δρόμους; Τι να πω… Ξυπνάω στις 6.30 μιλάω με την παραγωγό, της λέω θα πάρω το αυτοκίνητο γιατί φοβάμαι και λίγο. Πάω να φύγω στις 8 σχεδόν είχαμε αποκλειστεί», είπε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία επίσης αντιμετώπισε προβλήματα.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω χιονιού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το δεύτερο και σφοδρότατο κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει από το Σάββατο τη χώρα μας. Ήδη από νωρίς το πρωί της Δευτέρας έχει αρχίσει έντονη χιονόπτωση στα βόρεια της Αττικής, με ορισμένες περιοχές να έχουν ντυθεί στα λευκά, ενώ αραιές χιονοπτώσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους και νοτιότερα, προς το κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, προ ολίγου οι Αρχές αποφάσισαν τη διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της Καλυφτάκη στην Κηφισιά.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ