Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφυγε από την εκπομπή για να παίξει στο χιόνι - «Δεν ξέρω αύριο αν...»

Τι είπαν οι συνεργάτες της;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφυγε από την εκπομπή για να παίξει στο χιόνι - «Δεν ξέρω αύριο αν...»

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει "χτυπήσει" την Αττική για τα καλά, με πολλούς δρόμους της Αθήνας να έχουν κλείσει και η κυκλοφορία να έχει απαγορευτεί. Πολλές είναι οι περιοχές που έχουν κυριολεκτικά βυθιστεί στο χιόνι. Μία από αυτές είναι και το Πικέρμι, στο οποίο βρίσκεται το στούντιο του Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 24/01, έπειτα από ένα διαφημιστικό διάλειμμα αποφάσισε να βγει έξω στο χιόνι για να παίξει και να υποδεχτεί τους τηλεθεατές από εκεί.

Λίγο αργότερα, έχοντας παγώσει όπως είπε η ίδια επέστρεψε πίσω στο πλατό για να συνεχίσει την εκπομπή από εκεί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε έξω από το πλατό του Happy Day για να δει το χιόνι

Η χιονισμένη έναρξη του Πρωινού

Η κακοκαιρία Ελπίς έφτασε και στην Αττική με τις βόρειες περιοχές να έχουν ντυθεί στα λευκά, ενώ ρίχνει ακόμη. Μικρές νιφάδες ρίχνει και στον Πειραιά, ωστόσο, μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν τα βόρεια με πολλούς δρόμους να έχουν κλείσει. Όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, έτσι και το Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας έκανε κανονικά έναρξη και κανείς δεν έλειπε από τη θέση του, με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να βγαίνουν στον αέρα από το χιόνι.

Οι παρουσιαστές ξεκίνησαν την εκπομπή ντυμένοι χοντρά να καλησπερίζουν τους τηλεθεατές από το χιονισμένο τοπίο έξω από τα studios ΚΑΠΠΑ.

Ωστόσο, είχαν τεχνικό πρόβλημα, αφού αρχικά τα μικρόφωνα τους δεν λειτουργούσαν με αποτέλεσμα να μην ακούγονται στην τηλεόραση.

Κλειστά είναι τα σχολεία σε όλη την επικράτεια

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Αττικής αύριο, Δευτέρα και μεθαύριο, Τρίτη με απόφαση της περιφέρειας Αττικής, καθώς η κακοκαιρία «Ελπίδα», αναμένεται να «σαρώσει» το Λεκανοπέδιο τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Στην κοινή σύσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής με τους Δημάρχους Αττικής, αποφασίστηκε, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, τα σχολεία όλων των βαθμίδων (Πρωτοβάθμια, δηλαδή Νηπιαγωγεία και Δημοτικά αλλά και Δευτεροβάθμια, δηλαδή Γυμνάσια και Λύκεια) μα και οι παιδικοί σταθμοί να παραμείνουν κλειστά για αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου αλλά και μεθαύριο, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022....διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr