«Είναι παιδιά χωρίς παιδεία» - Ο Γιώργος Λιάγκα «άδειασε» Κοψιάλη και Super Κική

Δεν χαρίστηκε σε κανέναν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι παιδιά χωρίς παιδεία» - Ο Γιώργος Λιάγκα «άδειασε» Κοψιάλη και Super Κική

To πρωί της Δευτέρας (24/1) στην εκπομπή Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά της Super Κικής και του Αλέξανδρου Κοψιάλη μετά τα βίντεο που ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram για όλα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες.

«Ο Κοψιάλης μίλησε και ξεκαθάρισε για τα likes, ζητώντας συγγνώμη. Σε αυτό που εστίασε ήταν ότι του γράφανε για το παιδί και τη γυναίκα του κατάρες. Η Αλεξανδράκη θέλησε να τον στηρίξει μετά, τώρα αυτό που βλέπουμε από τη Super Κική να μιλά έτσι προφανώς καταλαβαίνουμε όλοι για ποιον… Είναι σαν να το συνεχίζει όλο αυτό» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τη Super Κική και τον Κοψιάλη

«Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία. Για κάποιους λόγους έγιναν δημοφιλείς μέσω των socila media, απέκτησαν followers, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δίνουν δώρα give away για να πάρουν πολλούς followers και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται και βρίζουν οι ίδιοι τους followers που τόσο καιρό παρακαλούσαν για να δημιουργήσουν.

Βλέπετε πώς γυρίζει μπούμερανγκ η όλη λογική και προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Βλέπετε πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στη ζωή τους, μπαίνουν σε εκπομπές, τους παίρνουν σε show, τους δίνουν χρήματα, γίνονται δημόσια πρόσωπα. Και ξαφνικά αυτό τους γυρίζει πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

H διαφορετική έναρξη του Πρωινού

Η κακοκαιρία Ελπίς έφτασε και στην Αττική με τις βόρειες περιοχές να έχουν ντυθεί στα λευκά, ενώ ρίχνει ακόμη. Μικρές νιφάδες ρίχνει και στον Πειραιά, ωστόσο, μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν τα βόρεια με πολλούς δρόμους να έχουν κλείσει. Το Πρωινό έκανε κανονικά έναρξη και κανείς δεν έλειπε από τη θέση του, με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να βγαίνουν στον αέρα από το χιόνι.

Οι παρουσιαστές ξεκίνησαν την εκπομπή με τους παρουσιαστές ντυμένους χοντρά να καλησπερίζουν τους τηλεθεατές από το χιονισμένο τοπίο έξω από τα studios ΚΑΠΠΑ.

Ωστόσο, είχαν τεχνικό πρόβλημα, αφού αρχικά τα μικρόφωνα τους δεν λειτουργούσαν με αποτέλεσμα να μην ακούγονται στην τηλεόραση.