Οργισμένη στο Super Κατερίνα η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Πατάνε πάνω σε κακοποιημένα σώματα»

Ξέσπασε κατά του Ηλία Γκιώνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οργισμένη στο Super Κατερίνα η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Πατάνε πάνω σε κακοποιημένα σώματα»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (24/1) η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη υπόθεση του Αλέξανδρου Κοψιάλη ενώ εξαπέλυσε τα πυρά της κατά του Ηλία Γκιώνη ο οποίος όπως είπε «πατάει επί πτωμάτων».

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Όλο αυτό ξεκίνησε από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το θέμα για δική του δημοσιότητα είτε ακόμα και για πολιτική σκοπιμότητα. Πατάνε πάνω σε κακοποιημένα σώματα και ψυχές. Μιλάω για πολιτική σκοπιμότητα του συγκεκριμένου ατόμου. Πατάνε πάνω σε κακοποιημένα σώματα, σε ψυχές, δεν τους ενδιαφέρουν τα θύματα, το κάνουν για προσωπικά συμφέροντα. Δε θα κάτσω να κάνω μάγκα κανέναν και να πω το όνομά του γιατί είναι πάνω από τα stories μου και περιμένει να πω το όνομά του.

Κάνουμε δυο καλά και επειδή κάνω δυο καλά μέσα από εκεί προσπαθώ να βγάλω όση κακία και ζήλια και φθόνο έχω για τον Αλέξανδρο και κάθε Αλέξανδρο και ανθρώπους που ξεκίνησαν μόνοι τους από το μηδέν. Αυτό για την κλοπή είναι το τελευταίο, μιλάμε για πολύ άσχημη λεκτική βία, για πράγματα που δεν επιτρέπονται. Όταν θες να κάνεις ένα καλό για κάποιους ανθρώπους το κάνεις με άλλο τρόπο όχι λασπολογώντας, όχι πατώντας πάνω σε άτομα που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δε μιλάμε μόνο για τον Αλέξανδρο τώρα. Δεν είμαι εδώ για να απαντήσω για κανέναν. Είμαστε όλοι υπόλογοι των πράξεών μας. Αν κάνουμε με κάποιον παρέα και αυτός έχει διαπράξει το οποιοδήποτε έγκλημα, δεν έχουμε εμείς την ευθύνη. Ο Παναγιωτόπουλος ήταν τόσα χρόνια φίλος με όλα αυτά τα παιδιά, ήταν στην τηλεόραση και δεν ήξερε κανένας τίποτα για τη διπλή ζωή που είχε.

Για ποιο λόγο λοιπόν να την πέσουν στον Αλέξανδρο και τον κάθε Αλέξανδρο για να δώσει εξηγήσεις για κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση. Επειδή μίλησα με τον Αλέξανδρο, το παιδί έκλαιγε, έκλαιγε όλο του το σπίτι, το παιδί του, η γυναίκα του. Ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί όταν γυρνάνε και σου λενε αυτά για το παιδί σου… Ο Αλέξανδρος πήρε τα αδέρφια Αντετοκούμπο και τους είπε ότι επειδή βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει θέλει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.Ήταν δική του απόφαση. Τα αδέρφια Αντετοκούμπο τον στηρίζουν ακόμα. Δεν ισχύει ότι τον έδιωξαν.

Καταλαβαίνω τι περνάς γιατί και εγώ έχω τεράστια αδυναμία στη γιαγιά μου και καταλαβαίνω τι περνάει και ο Αλέξανδρος γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δέχεται συνέχεια bullying. Βιώνω το ίδιο».

Η ανάρτηση που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Κοψιάλη

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μία οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές ημέρες και δεν το αξίζει. Όσο με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν έχω ενσυναίσθηση και αν λέω ψέματα. Ξέρετε πως αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, θα τρέξω και πέρα από την οικογένειά μου. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω γιατί ήταν έτοιμοι να διασωληνώσουν τη γιαγιά μου. Παλέψαμε με τον θάνατο. Ακόμα κι αν δεν άντεχα, έπρεπε να βρω χρόνο να μιλήσω, γιατί νιώθω ότι σπιλώνεται το όνομα και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει τίποτα.

Δε με νοιάζει κανένας Φιντιρίκος και δεν θέλω να έχω σχέση με καμία [...]. Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο και κανείς δεν έψαξε από που ξεκινάει. Εξαιτίας ενός ανθρώπου που έχει αστείρευτο μίσος για τους influencers. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα τον Αλέξανδρο. Ένα παιδί που δεν είχε τίποτα και δούλευε στο μεροκάματο και όταν απέκτησε αρκετά δεν τα κράτησε για την πάρτη του. Συντηρεί σπίτια και φροντίζει παιδιά που κανείς δεν γνωρίζει. Δεν θα έπαιρνα ποτέ θέση να καλύψω κάποιον που έχει κάνει κακό. Εγώ πρώτη θα σταυρώσω τους βιαστές. αλλά απαγορεύεται να κατηγορείτε ένα παιδί που έχει κάνει τόσα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε βίντεο, που ανάρτησε αργότερα την ίδια μέρα, με δάκρυα στα μάτια «ξέσπασε» και εκδήλωσε την αγανάκτησή της για τα σχόλια που δέχεται τόσο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, όσο και η σύντροφός του, Σοφία Φυρού. Αφορμή ένα βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος και έκανε γνωστές τις «κατάρες» που δέχεται από το κοινό για το παιδί του.