Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σοφία Φυρού: «Έσπασε» τη σιωπή της μετά τον σάλο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη - «Θα ευχηθώ σε όλους...»

Οι νέες αναρτήσεις της

Σοφία Φυρού: «Έσπασε» τη σιωπή της μετά τον σάλο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη - «Θα ευχηθώ σε όλους...»
News 24.01.2022 13:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν από λίγες ώρες, η Σοφία Φυρού, η αγαπημένη σύντροφος του Αλέξανδρου Κοψιάλη και μητέρα του παιδιού του, έκανε ένα Q&A στο Instagram, στο οποίο μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί αυτόν τον καιρό μετά τις κατηγορίες που δέχθηκε ο influencer.

Η ίδια εξήγησε πως ο αγαπημένος της είναι μία χαρά και πως οι δύσκολες καταστάσεις είναι για δυνατούς ανθρώπους ενώ ευχήθηκε αγάπη για όλο τον κόσμο.

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Φυρού για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Στην ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται όλη αυτή την κατάσταση απάντησε: «Ψύχραιμα! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Στη συνέχεια όταν την ρώτησαν αν είναι καλά ο αγαπημένος της, είπε: «Πιο δυνατός από ποτέ. Τις δυσκολίες τις έχει δώσει ο Θεούλης στους δυνατούς ανθρώπους. Ένα πράγμα θα ευχηθώ σε όλους, αγάπη!».

Σοφία Φυρού Αλέξανδρος Κοψιάλης

Οι followers που έχασε ο Κοψιάλης

Στα πρώτα Trends του Twitter βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες το #cancel_Kopsialis, με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συνδέθηκε αρχικά με την υπόθεση μέσω του Δημήτρη Φιντιρίκου καθώς το όνομα του ήταν ανάμεσα σε εκείνους που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι.

Τότε, ο κορυφαίος influencer υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram.Τις επόμενες ημέρες μέχρι και σήμερα, το hashtag #cancel_kopsialis γέμισε το twitter με αμέτρηστες επιθέσεις κατά του influencer, με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη, τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media. Παράλληλα, χρήστες του twitter «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Γκιώνη.

Ανάμεσα στα tweets κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη ήταν και πολλά που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του. Κάτι που έγινε, με τους «Antetokoumbros» να τερματίζουν τη συνεργασία τους μαζί τους, αφαιρόντας τον από τον διαγωνισμό για το σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Το συνεχιζόμενο κύμα εναντίον του, έκανε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να χάσει τουλάχιστον 100.000 ακολουθούς στο Instagram, πέφτοντας στο 1,1 εκατομμύριο followers. Με τον ρυθμό που εξελίσσεται το «#cancel_Kopsialis» και η «ιδιωτική καταγραυγή» -όπως λέγεται η εκπομπή του στο YouTube» εναντίον του, δεν αποκλείεται να πέσει κάτω από το 1 εκατομμύριο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Cancel_Kopsialis: Αποθέωση στο Twitter για τους Αντετοκούνμπο μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Κοψιάλη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άστραψε και βρόντηξε - «Εσύ είσαι ψευτόμαγκας του πληκτρολογίου...»

Share