Εξελίξεις με την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου - Έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (24/1)

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου - Έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (24/1)

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής «Τι λες Τώρα» της Κατερίνας Καραβάτου, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης προς το παρόν δεν είναι τόσο ικανοποιητικά όσο θα περίμενε κανείς.

Η Μαρία Ηλιάκη το πρωί της Δευτέρας (24/1) μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποια σχετική ενημέρωση.

Τι θα γίνει με την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου;

Όταν ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις της, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος εξήγησε πως σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, δεν τίθεται καν θέμα για να κοπεί η εκπομπή Τι λες Τώρα, ενώ μάλιστα το κανάλι έχει αποφασίσει να την ενισχύσει.

«Πέρυσι βίωσα και εγώ διαδικτυακό bullying» - Αναστατωμένη η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα του MEGA

Στις πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη αναφορικά με την επίθεση που δέχεται στα social media τις τελευταίες μέρες αναφέρθηκε η Κατερίνα Καραβάτου το πρωί της Κυριακής (23/1) μέσα από την εκπομπή τη Τι Λες Τώρα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θυμήθηκε την επίθεση που είχε δεχτεί η ίδια πέρυσι μέσω διαδικτύου για μια ερώτηση που είχαν κάνει με τον Κρατερό Κατσούλη σε δυο πρώην παίκτες του Big Brother και την αντίδραση που είχαν στην απάντησή τους.

«Μη μου μιλάς εμένα για bullying, πέρυσι τέτοιο καιρό το έμαθα πάρα πολύ καλά το μάθημά μου και δεν είχε πάρει και αυτή την έκταση γιατί εγώ δεν είμαι ένας λογαριασμός σαν του Κοψιάλη. Θυμάσαι τι μου συνέβη με όλα αυτά τα πράγματα γιατί πραγματικά όταν σου ρίχνουν κατάρες για τα παιδάκια σου, τη μάνα σου, τον πατέρα σου κτλ, είναι μια ιστορία πάρα πολύ δύσκολη», τόνισε η παρουσιάστρια.