Κατερίνα Καινούργιου: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Τσαγκρίδη λίγο μετά τον χωρισμό τους

Η μελαγχολία της δεν μπορεί να κρυφτεί

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Τσαγκρίδη λίγο μετά τον χωρισμό τους

Ανοιχτά φαίνεται πως μιλάει η Κατερίνα Καινούργιου, πλέον, για τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με την ίδια να το παραδέχεται σε πρόσφατη συνέντευξη της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Super Κατερίνα είναι λάτρης των social media και πάντα μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται τα συναισθήματά της με τους διαδικτυτακούς της ακόλουθους.

Έτσι, μέσω των instastories η ίδια θέλησε φανέρωσε την θλίψη της μέσα από ένα τραγούδι το οποίο αναφέρεται σε μεγάλους έρωτες, οι οποίοι κατέληξαν να ζουν χωριστά. Πολλοί έσπευσαν να τονίσουν ότι η παρουσιάστρια το αφιερώνει στον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Κατερίνας Καινούργιου για τον χωρισμό της από τον Τσαγκρίδη

«Ξύπνησα μόνος το πρωί σ' άδειο κρεβάτι
Κάθε γωνιά μέσα στο σπίτι θυμίζει κάτι
Δεν ξεπερνιέται τελικά σε μία νύχτα
Θέλω ακόμα να σου πω όσα δεν είπα...»: έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τους στίχους του τραγουδιού «Έρωτας» του Νίνο.

Η αφιέρωση της Κατερίνας Καινούργιου στον Τσαγκρίδη.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου

Με χαμόγελο και ωραία διάθεση ξεκίνησε στις 13/1 την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Ωστόσο, στην έναρξη του Super Κατερίνα με αφορμή ένα σχόλιο που έγινε, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Χαρακτηριστικά, με το που μπήκε στο πλατό ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπε «Έχεις, να σου πω κάτι, επειδή το είδα, πάρα πολύ ωραία ξεκινήματα. Δηλαδή, βγαίνεις, μας μιλάς, σε εμάς και στους τηλεθεατές, μακάρι να ξύπναγα έτσι κάθε μέρα. Είναι και η δικιά σου η διάθεση. Τυχερός ο άνδρας που θα τον ξυπνάς και θα του λες καλημέρα με αυτό τον τρόπο!».

Τότε η παρουσιάστρια με χιούμορ του απάντησε «Αχ, πες τα αυτά Ανδρέα μου γιατί όποιος μπλέκει μαζί μου μετά δεν θέλει να μου μιλάει. Δεν ξέρω, μάλλον κάτι λάθος κάνω...». Όπως φαίνεται πέταξε κι άλλη σπόντα μετά τον χωρισμό της, παρόλο που δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες πως είναι ξανά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.