Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον ηθοποιό

Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον ηθοποιό

Μετά την ανακοίνωση του νέου τηλεοπτικού βήματος που θα κάνει μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο Άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, το βράδυ της Τρίτης 25 Ιανουαρίου, στις 00:15. Ο ηθοποιός θα μιλήσει για όλους και για όλα σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος»

Ο ηθοποιός μίλησε για την δουλειά που θα έκανε αν δεν είχε ακολουθήσει την υποκριτική και μοιράστηκε ιστορίες για την βάρκα του πατέρα του, αναφέρθηκε στην σχέση με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού. Ακόμα, μίλησε για την κριτική, για το αν και πόσο τον ενοχλεί, καθώς εξήγησε και την σχέση που έχει με την κόρη του Εύα.

Οι δηλώσεις Τσιμιτσέλη - Γερονικολού για την σχέση τους

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησης τους.

«Όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα, το θέμα είναι όχι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά πια να μην τα βλέπεις, να μην ασχολείσαι με αυτά» είπε η Κατερίνα Γερονικολού ενώ με την σειρά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Η συγκατοίκηση πρέπει να υπάρχει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός, δεν είναι “α, εγώ έχω μάθει έτσι”. Προσπαθείς με την καθημερινότητα και την τριβή να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε γύρισμα: «Φάγαμε στο γύρισμα, στο break. Επειδή ήμασταν γνωστοί, ήδη βρισκόμασταν» ανέφερε ο ηθοποιός.