Εριέττα Κούρκουλου: Ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει - Η τρυφερή φωτογραφία

O λόγος που εξαφανίστηκε

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Εριέττα Κούρκουλου: Ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία αποκάλυψε ότι δυσκολεύτηκε αρκετά να μείνει έγκυος, διανύει, πλέον, την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού πολύ σύντομα πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της Βύρων Βασιλειάδη. Η ίδια, μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό απουσίαζε από τα social media και έτσι το απόγευμα της Δευτέρας 24/01 θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να εξηγήσει τους λόγους της απουσίας της.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου λίγο πριν γεννήσει

«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.

Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» έγραψεστην ανάρτηση της η Εριέττα Κούρκουλου.

Η ανάρτηση της Κούρκουλου με τον σύντροφό της

Στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η Εριέττα Κούρκουλου με τον σύζυγό της, Βύρων Βασιλειάδης, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερό του χρόνο και έτσι επισκέφθηκαν την συμπρωτεύουσα για τις γιορτές. Η Εριέττα, λίγο μετά την συγκινητική της εξομολόγηση για τον πατέρα της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες με τον σύντροφό της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η ομορφότερη πόλη» έγραψε η Εριέττα στη λεζάντα της ανάρτησής της.