Χρίστος Αντωνιάδης: Οι αποκαλύψεις του για τις εμμονικές θαυμάστριες - «Κάποια στιγμή κατέληξα στην αστυνομία...»

Γιατί παράτησε το τραγούσδι;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Χρίστος Αντωνιάδης: Οι αποκαλύψεις του για τις εμμονικές θαυμάστριες - «Κάποια στιγμή κατέληξα στην αστυνομία...»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα», το πρωί της Δευτέρας 24/1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ανταγωνισμό που βίωσε στις πίστες, για τους λόγους που έφυγε από το τραγούσι αλλά και τις εμμονικές θαυμάστριες που είχε στο παρελθόν.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, πρόσφατα είχε αποκαλύψει τα συναισθήματα του για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μετά το τέλος των γυρισμάτων των Δύο Ξένων.

Οι αποκαλύψεις του Χρίστου Αντωνιάδη για το παρελθόν

«Το νέο μου τραγούδι είναι το “Δεν τρέχει τίποτα”. Κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα και είναι μπαλάντα. Αν και σπάνια βγάζω μπαλάντες, μου άρεσε πολύ αυτό το τραγούδι και μπήκα στον πειρασμό», είπε χαρακτηριστικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Αλίμονο, βίωσα ανταγωνισμό, σε βαθμό που ενοχλεί. Ένας λόγος που είχα σταματήσει ήταν αυτός. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνα, κάθε βράδυ σε ένα μαγαζί με το που έβγαινα δεν άκουγα, άρχισα να έχω πρόβλημα στη φωνή μου. Μπαίνει ο ηχολήπτης να δει τους ενισχυτές, και είχαν βάλει κάποιες κοπέλες καρέκλες και τραπέζια για να φτάσουν τους ενισχυτές ήχου, για να με χαμηλώσουν την ώρα που θα βγω. Αυτές ήταν τελευταίες και καταιδρωμένες, όπως κι έμειναν σε όλη τους τη ζωή», δήλωσε για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει στο παρελθόν και συμπλήρωσε:

«Τα παράτησα. Κάπου ίσως είχα βαρεθεί, δεν είχα τις κατάλληλες προτάσεις. Και έτσι για μια δεκαετία δεν ασχολήθηκα. Έκανα μια εταιρία και απεξαρτήθηκα από τη νύχτα. Ασχολήθηκα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μπορώ να έχω μία ασφάλεια».

Για τις εμμονικές θαυμάστριες του ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε: «Είχα εμμονική θαυμάστρια, 2 με 3 φορές έχει τύχει, και σε βαθμό που πήγα στην αστυνομία! Έστελνε μηνύματα συνέχεια. Είχα ένα φλερτ με την κόρη της και όταν σταμάτησε αυτό μου την “έπεφτε” και η μάνα. Κάποια στιγμή κατέληξα στην αστυνομία για να της κάνουν μια παρατήρηση».

Η αναφορά του τραγουδιστή στον Τριαντάφυλλο

Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο πετώντας τα "καρφιά" του για τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, βγήκε και σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα, όπου είπε ακόμα περισσότερα για την μεταξύ τους σχέση, που δεν είναι και τόσο καλή. Επίσης, δεν έχει καλή σχέση ούτε με τον... Κόρο που τον κράζει συνέχεια.

«Στο παρελθόν έχουμε διασταυρωθεί πολλές φορές με τον Τριαντάφυλλο και δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις γιατί είναι αυτό που βλέπετε και στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή νομίζεις ότι έχεις το καλύτερο παιδί δίπλα σου και μετά την άλλη στιγμή αρχίζει και λέει όλα αυτά που λέει και λες “τι έγινε εδώ; Τι έπαθε αυτός ο άνθρωπος;”.

θα το πω ευγενικά, είναι ένα μεγάλο παιδί. Όταν είναι όντως παιδί, τον συγχωρείς. Όταν όμως είναι 40 φεύγα δεν είναι τόσο απλό να τον συγχωρέσεις. Μάλλον λέει ψέματα στο Survivor, αλλά η εικόνα που βγαίνει είναι του θύματος και ο κόσμος πάει με τον… ψωριάρη», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Πρόσθεσε επίσης: «Αυτά που έχουν συμβεί με τον Τριαντάφυλλο είναι πάρα πολλά χρόνια πριν. Έχω την κακή εμπειρία να τον βρω μπροστά μου τότε στα ξεκινήματα και έχει αυτόν τον τρόπο που μιλάει συνέχεια και κάποια στιγμή λες τι καλό παιδί είναι αυτό και μετά έχεις φύγει και συνεχίζει και λέει και μαθαίνεις ότι έχει πει κάτι αρνητικό για σένα και εκεί τα παίρνεις. Κι εγώ πιτσιρικάς και αυτός πιτσιρικάς και τα τσουγκρίσαμε τότε.

Πίστευα ότι με τα χρόνια που περνάνε θα έχει αλλάξει λίγο, θα έχει ωριμάσει, αλλά π’ ότι φαίνεται, δεν… Ένιωθα ότι είναι διπρόσωπος, ότι με έθαβε. Δεν σκέφτεται όταν μιλάει και είναι λίγο… πρήχτης. Έβραζε το αίμα μου τότε και έχουν υπάρξει έτσι “ωραίες” στιγμές».