Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

«Στούντιο 4»: Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε τον λόγο που δεν βγήκε στον αέρα η εκπομπή

Τι συνέβη;

«Στούντιο 4»: Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε τον λόγο που δεν βγήκε στον αέρα η εκπομπή
News 24.01.2022 19:41
Από Ίρις Βίλα

Με αφορμή την κακοκαιρία "Ελπίδα" όπου έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας καθώς επί πολλές ώρες υπήρξαν επίσης εγκλωβισμένοι συνάνθρωποί μας στην Αττική Οδό, φαίνεται πως έγιναν αρκετές αλλαγές και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή θέλησε να τονίσει πως η σημερινή εκπομπή «Στούντιο 4» δεν βγήκε on air λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Οι αναρτήσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για την εκπομπή «Στούντιο 4»

Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος: «Δέχτηκαμε πρόταση για...» - Το αποκάλυψαν για πρώτη φορά

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (17/1) η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι δύο παρουσιαστές αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική πρόταση που είχαν δεχτεί, πριν προχωρήσουν στην μεταγραφή τους στην ΕΡΤ.

«Εμείς δεν το είχαμε πει ποτέ, παρόλο που έγινε από το Πάσχα, ούτε θα το πούμε τώρα, αλλά υπήρχε. Έγινε αυτή η πρόταση, την σκεφτήκαμε σοβαρά, αλλά προτιμήσαμε την εκπομπή στην ΕΡΤ» ανέφερε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου από την μεριά της δήλωσε: «Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό το κάτι είναι πάρα πολύ δύσκολο να το κάνεις στο πάρα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχετε στα πρωινά. Δεν χρειαζόταν. Το σκεφτήκαμε. Ήταν θέμα περιεχομένου. Αναγκαστικά θα έπρεπε να κάνουμε αυτά που κάνουν οι πρωινές εκπομπές. Από τη στιγμή που είχαμε τη δυνατότητα να μην το κάνουμε αυτό, αποφασίσαμε να μην το κάνουμε. Και έχει και μια συγκίνηση η ΕΡΤ. Είναι τιμή με ένα τρόπο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Στην ΕΡΤ μπορούμε να κάνουμε την εκπομπή που θέλαμε χωρίς καμία παρέμβαση»

Νάσος Γαλακτερός: Αυτή ήταν η έκπληξη που έκανε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Share