Το χιόνι κάλυψε το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη - Η νέα φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα στο instagram

Την ανέβασε πριν από λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το χιόνι κάλυψε το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη  - Η νέα φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα στο instagram

Η κακοκαιρία Ελπίς σάρωσε και τα Μελίσσια όπου βρίσκεται το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια θέλοντας να μοιραστεί τις στιγμές που ζει με την οικογένειά της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο istagram μια φωτογραφία στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη της, Μαρίνα, με τον σκύλο της οικογένειας.

Όπως θα δείτε παρακάτω ο κήπος έχει καλυφθεί από άπειρα μέτρα χιόνι.

Η ανάρτηση της Ελένης

Δεδομένων των συνθηκών η παρουσιάστρια δεν θα βγει στον αέρα σήμερα. Να υπενθυμίσουμε πως έτσι κι αλλιώς η σημερινή ημέρα ανακοινώθηκε ως αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες).

"Ντύθηκε" στα λευκά και το Όναρ - Εξωπραγματικές φωτογραφίες από τον παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη

Ο χιονιάς χτύπησε την χώρα μας εδώ και λίγα 24ωρα και διάφορες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά. Μια από αυτές είναι και η Άνδρος, όπου βρίσκεται ο παράδεισος της οικογένειας Παντζόπουλου, το ξενοδοχείο Όναρ.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, λοιπόν, Άγγελος Λάτσιος, το θεώρησε υπέροχη ευκαιρία για μια ρομαντική απόδραση με την σύντροφό του, Γαία. Οι δυο τους ταξίδεψαν στο νησί και μέσα από τα social media τους και συγκεκριμένα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορα στιγμιότυπα από τις εξερευνήσεις τους.

Όναρ Μενεγάκη

Όναρ Μενεγάκη Άνδρος

Όναρ Μενεγάκη ξενοδοχείο

Όναρ Μενεγάκη Παντζόπουλος

Όναρ Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Όναρ Μενεγάκη Γαία Μερκούρη

Όναρ Μενεγάκη διακοπές

Όναρ Μενεγάκη ξενοδοχείο