The 2Night Show: Η κακοκαιρία Ελπίς «έφτασε» και στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η χιονισμένη έναρξη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
The 2Night Show: Η κακοκαιρία Ελπίς «έφτασε» και στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρκετά διαφορετική ήταν η έναρξη της χθεσινής 24/1 βραδινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», στην οποία είδαμε τον παρουσιαστή να καλησπερίζει τους τηλεθεατές από το σπίτι του, όντας αποκλεισμένος από τα χιόνια.

Μπορεί οι συνεντεύξεις του παρουσιαστή να ήταν μαγνητοσκοπημένες και οι καλεσμένοι του να είχαν ήδη ανακοινωθεί - δείτε εδώ ποιοί ήταν οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου -, όμως οι προλογισμοί βιντεοσκοπούνται διαφορετική ημέρα και η κακοκαιρία Ελπίς δεν επέτρεψε στον παρτουσιαστή να βρεθεί στο στούντιο για την μαγνητοσκόπηση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λοιπόν, καλησπέρισε τους τηλεθεατές από το χιονισμένο μπαλκόνι του ντυμένος στα ζεστά και ευχήθηκε στους τηλεθεατές να απολαύσουν στα ζεστά την εκπομπή που τους έχει ετοιμάσει.

Η διαφορετική έναρξη του The 2Night Show και το καλωσόρισμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός σήμερα 25/1

Αλλαγές έχει φέρει στα Μέσα Μαζικής Μεταφορά η κακοκαιρία Ελπίς που "χτύπησε" με σφοδρότητα την Αττική. Πολλές βόρειες περιοχές είναι ακόμη αποκλεισμένες, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν όλα τα δρομολόγια.

Η κυκλοφορία των συρμών της γραμμής 1 του Μετρό θα γίνεται στο τμήμα Πειραιάς- Αττική και αντίστροφα από την έναρξη της λειτουργίας.

Επίσης, οι συρμοί των γραμμών 2 και 3 του Μετρό θα κυκλοφορούν κανονικά και στις 2 γραμμές από την έναρξη της λειτουργίας.

Δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο. Όσο αφορά στη λειτουργία του τραμ, θα ξεκινήσει και στις 2 γραμμές στις 08.00 το πρωί.

Πώς θα λειτουργήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα 25/1

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΟΑΣΑ, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης, καθιστούν αδύνατη σήμερα την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ.

Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής θα διενεργούν αυτοψίες από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα οδικά μέσα, στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών.

Προτεραιότητα, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, θα δοθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες.