«Την ουρά στα σκέλια και άντε γεια» - Χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1 με Περρή και Πατούλη

«Όσοι υπέφεραν χθες σας άκουγαν να κάνετε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Την ουρά στα σκέλια και άντε γεια» - Χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1 με Περρή και Πατούλη

Διαφορετικούς παρουσιαστές είχε σήμερα 25/1 η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Γιώργος Λιάγκας, Βαγγέλης Περρής και Τάσος Τεργιάκης πήραν τη σκυτάλη και μίλησαν για την κακοκαιρία Ελπίς και συγκεκριμένα για τους εγκλωβισμούς ανθρώπων στην Αττική Οδό. Στον αέρα λοιπόν βγήκε να μιλήσει ο Γιώργος Πατούλης.

Ωστόσο, οι δηλώσεις που έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής έφτασαν στα όρια του τον Περρή, ο οποίος ήταν ένας από τους εγκλωβισμένους, ο οποίος αναγκάστηκε με τα πόδια να επιστρέψει στο κανάλι. Να σημειωθεί πως on air ανακοινώθηκε και η αποζημίωση της Αττικής Οδού στα αυτοκίνητα.

Ο τσακωμός Περρή - Πατούλη στον ΑΝΤ1

«Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε», είπε αρχικά ειρωνικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Βαγγέλης Περρής λοιπόν δεν άντεξε και ξέσπασε: «Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσοι υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη».

Ο Γιώργος Πατούλης είπε στη συνέχεια: «Δεν κατάλαβα το ερώτημα γιατί μετά το διάγγελμα που άκουσα πρέπει να ακούσω τι θέλετε να με ρωτήσετε». Το συγκεκριμένο σχόλιο έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Βαγγέλη Περρή που απάντησε: «Ειρωνεύεστε κιόλας! Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να βγείτε να πείτε «συγγνώμη, δεν θα με ξαναδείτε, άντε γεια», αυτό θα έπρεπε να κάνετε τώρα».

Γενική αργία και την Τετάρτη (26/1) λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς

Ανακοινώσεις σχετικά με το χάος που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς» έκανε ο υπ. Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, αναφέροντας πως θα έχουμε αργία και αύριο Τετάρτη 26/1.

Αναφέρθηκε συνοπτικά στους απεγκλωβισμούς που έγιναν χθες στην Αττική Οδό, μετά το απίστευτο χάος που προκλήθηκε με αποτέλεσμα χιλιάδες άτομα να εγκλωβιστούν με τα αυτοκίνητά τους στον πιο σύγχρονο δρόμο της Ελλάδας.

Νωρίτερα «Παράθυρο» για παράταση της αργίας σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.