«Όλοι οι συνεργάτες μου...» - Η αγωνία που έζησε η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα της Δευτέρας 24/1

« Σεβόμαστε αυτή τη δύσκολη κατάσταση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όλοι οι συνεργάτες μου...» - Η αγωνία που έζησε η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα της Δευτέρας 24/1

Δεν βγήκε στον αέρα του ALPHA η εκπομπή Super Κατερίνα όπως ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια με ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, ωστόσο, λίγα λεπτά νωρίτερα βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο ενημερωτικό δελτίο ειδήσεων.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα όσα βίωσε η ίδια όταν εγκλωβίστηκε, ενώ αναφέρθηκε και στους εγκλωβισμούς των συναδέλφων της στην Αττική Οδό.

Οι δηλώσεις της Καινούργιου για την κακοκαιρία

«Η μέρα δεν είναι για ψυχαγωγία αλλά για ενημέρωση. Σεβόμαστε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και καλό είναι ο κόσμος να ενημερωθεί. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, ήρθαν και με πήραν και έφυγα κατευθείαν από πίσω και πήγα νότια. Όλοι οι συνεργάτες μου εγκλωβίστηκαν όχι μόνο στην Αττική Οδό αλλά και στη Μαραθώνος. Δόξα τω Θεώ είναι όλοι υγιείς. Επικοινωνούσαμε συνέχεια, έφτασαν όλοι σπίτι τους», είπε μεταξύ άλλων.

Στο πλευρό της ο Νίκος Κοκλώνης - Την απεγκλώβισε από την Παλλήνη

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της εκπομπή της, Super Κατερίνα όπως ήταν λογικό θα αποχωρούσε ωστόσο με αφορμή την κακοκαιρία όπου έφτασε μέχρι το στούντιο έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της καθώς κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έφτασε στο αμάξι της, μπήκε μέσα σε αυτό, όμως δεν μπορούσε να φύγει, καθώς όλοι οι δρόμοι ήταν καλυμμένοι με χιόνι. Έτσι, λίγο αργότερα η ίδια προσπαθούσε να βρει κάποια λύση μέχρι που στο τέλος εμφανίστηκε ο αγαπημένος της φίλος, Νίκος Κοκλώνης.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα από την ώρα του απεγκλωβισμού στην Παλλήνη.