Στράτης Χατζησταματίου: Ο Μανώλης του Σασμού αποκαλύπτει - «Έχει σφαίρα στον ώμο του από...»

H αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Στράτης Χατζησταματίου: Ο Μανώλης του Σασμού αποκαλύπτει - «Έχει σφαίρα στον ώμο του από...»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25/1, στο «The 2Night Show», τον Στρατή Χατζησταματίου ή αλλιώς τον Μανωλάκη από τον «Σασμό». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη του για την τέχνη της υποκριτικής, για την συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και για τον ρόλο του Μανωλάκη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, από την οποία χαιρετήσαμε εχθές τον Πετρή.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Στρατή Χατζησταματίου στο The 2night Show

Ο Στρατής Χατζησταματίου είπε για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Η κλίση μου προς το θέατρο άρχισε πολύ νωρίς. Στην πρώτη δημοτικού» και πρόσθεσε:

«Πέρασα στη Νομική, μου έχει μείνει ένα μάθημα, δίνω στις 10 Φλεβάρη».

Για την οικογένειά του ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήμουν καλός μαθητής στο σχολείο, πάντα με ενδιέφερε η νομική και ακόμα με ενδιαφέρει, αλλά το όνειρό μου ήταν η υποκριτική».

Ενώ για τον ρόλο του στον Σασμό δήλωσε: «Έκανα πολλές φορές κάστινγκ για να πάρω τον ρόλο στον Σασμό. Ο ρόλος του Μανώλη στον Σασμό έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

«Όταν με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο για να βγάλουμε φωτογραφία, νιώθω μια αμηχανία, μου φαίνεται λίγο περίεργο»: είπε για τις αντιδράσεις του κόσμου ενώ ανέφερε πως:

«Υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια σε σχέση με τις επιλογές του ρόλου, τα διαβάζω στο twitter και γελάω».

Ο νεαρός ηθοποιός, που είναι μόλις 24 ετών μίλησε και για ένα περιστατικό που συνέβη στην Κρήτη: «Συναντήσαμε έναν καταπληκτικό άνθρωπο στην Κρήτη που μας είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο του από τον αδελφό του πατέρα του λόγω βεντέτας» και κατέληξε λέγοντας:

«Η λέξη Σασμός έχει μία έννοια που ενώνει την υποκριτική με τη νομική, αφορά στη συνεννόηση και την επικοινωνία των ανθρώπων».

Οι δηλώσεις του για τον Σασμό

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Στρατής Χατζησταματίου, ο «Μανώλης» από την σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε τόσο για τον ρόλο του και τις Άγριες Μέλισσες ενώ δεν δίστασε να δώσε και ένα μικρό spoiler για την εξέλιξη της σειράς, το ίδιο και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Από τη στιγμή που διάβασα το βιβλίο ο ρόλος μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων. Είναι ένας ρόλος που παίζει πάρα πολύ με τις αντίθετες δυνάμεις. Με το “πρέπει να κάνω κάτι”, “Κάτι με κρατάει”, έχει πάρα πολλά εμπόδια κι αυτό είναι το ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό. Με συγκινεί πολύ σαν άνθρωπος και μέσα στην ιστορία και γενικά το τι αντιπροσωπεύει μέσα σε ένα βίαιο σύμπαν.

Η υποκριτική ήταν ένα όνειρο που άρχισε να διαμορφώνεται από τα τέλη γυμνασίου μέσα από διάφορες θεατρικές ομάδες, Μου άρεσαν πιο πολύ οι σπουδές μου στη Νομική από αυτό που φανταζόμουν»

Μετά τη συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες βρέθηκα στον Σασμό.

Θα έχουμε κάποιες εξελίξεις στην υπόθεση του Στεφανή και κάπως θα μπλέξει κι ο Μανωλάκης χωρίς να φταίει ουσιαστικά».