Ζενεβιέβ Μαζαρί: Χωρίς ρεύμα η κριτής του GNTM - Το βίντεο από το χιονισμένο τοπίο

Πως πέρασς το βράδυ με την οικογένεια της;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Χωρίς ρεύμα η κριτής του GNTM - Το βίντεο από το χιονισμένο τοπίο

Μετά την Σίσσυ Χρηστίδου που εγκλωβίστηκε στα Βριλήσσια, η κακοκαιρία Ελπίς «χτύπησε» και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας 24/1, ότι δεν έχει ούτε εκείνη ρεύμα στο σπίτι της.

Στο βίντεο το οποίο δημοσίευσε μπορούμε να διακρίνουμε την αγαπημένη art director και κριτή του GNTM, να έχει ανάψει το τζάκι στο σαλόνι του σπιτιού της και να βρίσκεται μαζί με όλη την οικογένειά της, ενώ, όπως είπε η ίδια, πρόκειται να κοιμηθούν όλοι μαζί, αγκαλιά.

Η ανάρτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί από το σπίτι της

«Πάμε για την γνωστή στρωματσάδα. Χωρίς ρεύμα και έξω φως, χιόνι, και εμείς καλή καρδιά, κρασί και ιστορίες»: έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο βίντεο που δημοσίευσε μέσω των Instastories.

Οι δηλώσεις της για τον Άγγελο Μπράτη

Το πρωί της Τετάρτης 5/1 η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day». Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε και για τις "αιχμηρές" δηλώσεις που είχε κάνει ο Άγγελος Μπράτης πριν από λίγο καιρό αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια».

«Ο Άγγελος από τα Τζουμέρκα και ο Άγγελος που ξέρω εγώ ο οποίος ντύνει τη μαμά του και τις φίλες του από το χωριό, δεν ήταν αληθινή η δήλωσή του. Ο Άγγελος όταν έκανε την δήλωση ήταν άυπνος δύο εβδομάδες γιατί σχεδίαζε την κολεξιόν που είδατε να φορούν τα παιδιά στον τελικό του GNTM.

Καταλαβαίνω ότι εκείνη τη στιγμή, ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε, ήταν δύο εβδομάδες άυπνος, οπότε δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον άνθρωπο από μία άστοχη δήλωση, χωρίς να ξέρεις τι έχει προηγηθεί».