Οργισμένη η Ελένη Ράντου - Πέρασε δύσκολες στιγμές μέσα στο σπίτι της

Πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ χωρίς ρεύμα και θέρμανση με ηλικιωμένους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οργισμένη η Ελένη Ράντου - Πέρασε δύσκολες στιγμές μέσα στο σπίτι της

Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν κόλλησε κορωνοϊό, η Ελένη Ράντου βρέθηκε ξανά σε άσχημη κατάσταση. Λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς που έφερε χιόνια, έμεινε όλο το βράδυ χωρίς ρεύμα και θέρμανση στο σπίτι της, στο οποίο έχει και ηλικιωμένους.

Η ηθοποιός θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν πολλά σπίτια και πολίτες, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από την οικία της στο σκοτάδι την ώρα που όλα έξω ήταν καλυμμένα στο χιόνι.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!», ανέφερε η Ελένη Ράντου στο οργισμένο μήνυμά της.

Πού υπάρχουν διακοπές ρεύματος - Προσοχή στα πεσμένα καλώδια

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο ΔΕΔΔΗΕ, επισημαίνοντας ότι αν διαπιστώσουν ζημιές στο δίκτυο να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή με πεσμένα καλώδια και στύλους.

Στις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να καλέσουν στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (deddie.gr).

Οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης συνεχίζονται, σήμερα, με προβλήματα, καθώς δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη η πρόσβαση οδικώς στα σημεία των βλαβών. Χθες το βράδυ στην Αττική υπήρχαν ζημιές σε 53 γραμμές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα συνεργεία του Διαχειριστή αποκατέστησαν τις βλάβες σε 4 γραμμές και σε σημαντικά τμήματα άλλων 12. Οι βλάβες εντοπίζονται κυρίως στα βόρεια προάστια, στα Μεσόγεια και σε ορισμένους Δήμους των νοτίων προαστίων.