Γιάννης Αντετοκούμπο: Το «ηχηρό» unfollow στον Κοψιάλη μετά την λήξη της συνεργασίας τους

Η οριστική «ρήξη»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούμπο: Το «ηχηρό» unfollow στον Κοψιάλη μετά την λήξη της συνεργασίας τους

Λίγο μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για το ακίνητο αξίας 100.000, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης φαίνεται να έχει αρχίσει να χάνει τους ακόλουθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. To hashtag #Cancel_Kopsialis παραμένει στα trending της πλατφόρμας του Twitter, μετά από τις φήμες που τον κατηγόρησαν ότι συγκαλύπτει τους ενόχους στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ της Δευτέρας 24/1, ο κορυφαίος σταρ του ΝΒΑ, Γιάννης Aντετοκούνμπο, έκανε unfollow τον γνωστό Influencer και YouTuber κάτι που μάλλον «έτσουξε» αρκετά, καθώς μην ξεχναμε ότι ο μπασκετμοπλίστας μετράει γύρω στους 11,8 εκατομμύρια ακόλουθους.

Το unfollow του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ακολουθεί πλέον τον Κοψιάλη στο Instagram, ενώ να σημειωθεί ότι ο Influencer συνεχίζει και ακολουθεί τον σπουδαίο μπασκετμπολίστα μέχρι και σήμερα.

Το unfollow του Γιάννη Αντετοκούμπο στον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Τα σχόλια του Twitter για το τέλος της συνεργασίας των Αντετοκούνμπο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής (21/1) τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, μετά από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί στα social media τις τελευταίες μέρες. Το Twitter εννοείται πως αποθέωσε την κίνηση αυτή μιας και ήταν κάτι που ζητούσε εδώ και μέρες.

«Καλησπέρα σε όλους, όπως είδατε την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι την έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Τώρα οι συμμετοχές που έχουν γίνει από το προφίλ μου μετράνε κανονικά και η κλήρωση θα γίνει την ημερομηνία που έχει οριστεί κάτω από τη λεζάντα.

Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των παιδιών, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα από τις λέξεις όπως βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται, επειδή το όνομα μου μπλέχτηκε αδίκως μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση ο διαγωνισμός να συνεχίσει κανονικά αποκλειστικά από το προφίλ των παιδιών», είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στο βίντεο που ανέβασε μετά την ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας.